Om kunden
Vår kund som är belägen i utkanten av Laholm behöver nu förstärkning till sin produktion. Företaget är en legotillverkare inom fordonsindustrin.

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en CNC-svarvare. I det dagliga arbetet produceras detaljer i långa serier där ditt arbete som operatör kretsar kring kvalitetskontroll, maskinställning samt riggning av maskin.

Utbildning
Industriteknisk utbildning Meriterande om du har erfarenhet från programmering av maskiner.

Erfarenhet
Erfarenhet av likvärdigt arbete efterfrågas.

Personliga kvalifikationer
Som person är du driven, positiv och kvalitetsmedveten. Egenskaper som passar in på dig är noggrann, tålmodig, god precision och god syn. Vi ser gärna att du har en teknisk förståelse och att du uppskattar ordning och reda. Vi lägger stor vikt i att din personlighet ska stämma överens med företagets kultur och värderingar, du är därför med fördel en glad och positiv person. Det är även väsentligt att du har god förståelse av svenska i både tal och skrift.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Visstidsanställning i 6 månader.
2-skift alternativt ständigt nattskift.

Ansökan
Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.