Kvalitet-, Miljö-, och Arbetsmiljösamordnare - KMA

Kvalitet-, Miljö-, och Arbetsmiljösamordnare - KMA

Södra Hallands Kraft söker Kvalitet-, Miljö-, och Arbetsmiljösamordnare.

I Laholm har vi blivit utnämnda till Årets Hållbara Företag tack vare ett framgångsrikt arbete med satsningar inom både miljö och social hållbarhet.

OM ROLLEN
Rollen som KMA samordnare innebär en strategiskt viktig roll i företaget där du förväntas planera, organisera och leda arbetet samt säkerställa att krav uppfylls inom kvalitet, miljö och arbetsmiljöområdet.

Du arbetar som rådgivare och stöd åt organisationens chefer inom området och kommer att arbeta över alla verksamhetsområden.

Utöver ovannämnda arbetar du med följande arbetsuppgifter:
  • Upprätta och implementera processer efter verksamhetens behov
  • Stötta verksamheten i riskanalyser och utredningar för olika händelser och avvikelser
  • Arbeta för en hög medvetenhet gällande KMA-frågorna
  • Planera och genomföra interna utbildningar inom KMA
  • Genomföra interna revisioner och utföra inspektioner enligt plan och struktur
  • Hålla dig uppdaterad om lagar, bestämmelser och krav på miljö- och arbetsmiljöområdet
  • Hålla kontakt med myndigheter (arbetsmiljöverket och miljökontor med flera)
  • Med hög integritet, flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt har du förmågan att åstadkomma resultat med verksamhetens mål i fokus, utan att tumma på säkerhet eller kvalitet
VEM VI SÖKER
Vi söker dig som har minst tre års tidigare erfarenhet ifrån en liknande roll och som är trygg med arbetsuppgifterna och det ansvar som tillhör. Har du tidigare erfarenhet av en kommersiellt driven organisation är det en fördel.

Du inspireras av en säker och hållbar arbetsmiljö, att minimera påverkan på miljön samt hålla en hög kvalitet i processer.

Din personliga lämplighet är viktig för att trivas hos oss och i arbetsteamet. Du bör drivas av att arbeta självständigt och planera ditt arbete då du förväntas vara specialisten inom området. Självklart ska du även motiveras av att arbeta i team och kommunicera idéer, vision och plan till övriga kollegor. Vi ser gärna att du har viss teknisk kompetens och för att passa in i vårt team tror vi att du är: glad, ödmjuk, hjälpsam och samarbetsinriktad.

VI ERBJUDER
Som medarbetare hos oss har du många möjligheter att göra skillnad i vardagen, både för dig själv och våra kunder. Idag är vi ca 50 medarbetare fördelade på många olika yrken och funktioner. Inom organisationen finns även goda möjligheter till vidareutbildning inom respektive yrkesområde.

Varje arbetsuppgift bidrar starkt till lokalsamhällets utveckling. I Laholm har vi blivit utnämnda till Årets Hållbara Företag tack vare ett framgångsrikt arbete med satsningar inom både miljö och social påverkan.

Vi arbetar utifrån våra tre värdeord: engagemang, ansvar och omtanke som genomsyrar våra arbetsprocesser och rutiner. Vi bygger organisationen inför framtidens utmaningar där vi satsar på att arbeta effektivare, smartare, säkrare och med moderna verktyg både praktiskt och teoretiskt. Därför söker vi personer som är modernt tänkande, engagerade och som vill ha roligt mitt i allvaret samtidigt som vi arbetar. Vi vet att engagerad personal är det som ger oss möjlighet att överträffa kundernas förväntningar och därför jobbar vi medvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.

ANSÖKAN
Låter det här som din nya utmaning och arbetsplats?

Tveka inte, ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas redan innan sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor kring tjänsten varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Heléne på helene@noft.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Södra Hallands Kraft är en kundägd energikoncern som verkar i Laholm och delar av Båstad. Här driver vi vår verksamhet i ett moderbolag och tre dotterbolag. Vårt uppdrag är att skapa en enkel energivardag för våra kunder. I takt med att framtidens energilandskap växer fram och efterfrågan på fossilfri och förnybar energi ökar, är vi med för att möta våra kunders behov. I dag jobbar vi med elnät, biogas, energilösningar och energiförsäljning. Med innovation, nytänkande och god service gör vi det enkelt för våra kunder och lotsar dem till rätt lösning. Läs mer om verksamheten på www.sodrahallandskraft.se