CNC-Operatör med inriktning mot svarvning till Melanders Verkstad i Laholm

CNC-Operatör med inriktning mot svarvning till Melanders Verkstad i Laholm

Det är full aktivitet på Melanders och vi söker nu en driven medarbetare som kan stärka upp vårt team i Laholm. Vi söker dig som är en erfaren och kunnig CNC -operatör med inriktning mot svarv.

Vi arbetar i Mazatrol, Mazaks styrsystem.

Vad vi erbjuder:
  • Du är en del av en koncern som anser att de anställda är själva kärnan och dess viktigaste tillgång. Vi delar alla samma vision att bygga en starkare värld
  • Det är ett trevligt, kunnigt och dedikerat team som du blir en viktig del av
  • Du arbetar på ett mindre företaget som samtidigt är en del av ett större med alla dess fördelar som tillgång till ett sportcenter i världsklass mm
Arbetsuppgifter:
  • Svarvning, programmering, omriggning och övervakning av företagets CNC-maskiner
  • Rapportering av utfört arbete
  • Utföra skötsel och underhåll av maskiner/utrustning
Vem du är:
  • Minst 2 års yrkeserfarenhet som CNC-operatör inom fräsning eller svarvning
  • Du är en strukturerad och självgående individ som kan prioritera ditt eget arbete
  • Svenska behärskar du väl i både tal och skrift
  • Har du truckkort anses det meriterande
Mer info
Kontaktperson Mikaela Björs
Email Mejla Mikaela Björs
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://melandersverkstad.se/
Sista ansökningsdag 16 sept 2022 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Melanders verkstad har lång och gedigen erfarenenhet som kvalificerad legoproducent till industrin inom skärande bearbetning i stål, aluminium, rostfritt samt i olika plaster, planslipning, svets och montering. Bolaget består av 13 kunniga och dedikerade medarbetare som arbetar med både högteknologiska maskiner och manuella. Hösten 2020 förvärvades Melanders Verkstad och blev en del av Eleiko Group AB. Melanders har under lång tid varit en viktig leverantör till Eleiko och förvärvet möjliggör för fortsatt utveckling av både Eleikos produkter samt Melanders hela verksamhet.

Eleiko tillverkar utrustning för träning inom styrka med fokus på fria vikter till den globala marknaden. Företagets 60 åriga historia är fylld av djärva idéer och ambitiösa mål. Rotad i en passion för styrka tog Eleiko ett vågat språng från att göra våffeljärn till att skapa enligt många världens bästa skivstång och har bidragit till att forma dagens tyngdlyftning. Med fokus på innovation och ett starkt engagemang för kvalitet arbetar Eleiko ständigt för att göra människor starkare.