Montör söker till familjärt företag i Markaryd!

Montör söker till familjärt företag i Markaryd!

Vi söker Montörer till företag i Markaryd!
Är du en person som trivs med att arbeta med händerna och tycker det är viktigt att leverera högsta kvalité? Tillsammans med ett gäng engagerade kollegor kan du vara med och utvecklas hos vår kund. Du kommer till en arbetsplats där alla medarbetare är värdefulla och teamwork ligger i fokus.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att vara placerad på monteringen. Där arbetsuppgifterna är att skruva ihop möbler enligt beskrivning och att säkerställa att produkterna håller högsta kvalité. Produktionslokalerna är i bra skick och det är både tyst och fräscht. Arbetet utförs på dagtid, vardagar och det är en heltidstjänst.

Profil
Vi söker dig med inställningen att arbetet är mer än bara att utföra dina uppgifter för att sedan stämpla ut för att gå hem. Vi tror att du är noggrann, en lagspelare och gillar att se resultat. Du är också punktlig, håller vad du lovar och försöker alltid göra ditt bästa. Tidigare erfarenhet av montering är meriterande, men inte ett krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Mer om anställning och ansökan
Detta är ett löpande samarbete med vår kund i Markaryd. Första startdatum är under v. 47. Totalt kommer det att handla om ca 8 platser på olika avdelningar i produktionen. Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida och kallar till intervjuer löpande efter behov.

Du kommer bli anställd hos Maxkompetens men arbeta ute hos vår kund. Företaget växer och det finns möjlighet att få fast anställning direkt hos kund efter 6 månader.

För att hålla jämn balans på arbetsplatsen ser vi gärna även kvinnliga sökande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (51 dagar kvar)