Sommarjobb Produktionsarbetare, Diab

Sommarjobb Produktionsarbetare, Diab

Om tjänsten

Vad gör du i sommar?
Logent söker nu produktionsarbetare till Diab i Laholm!

Diab är världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av kärnmaterial till olika typer av sandwich-kompositlösningar som gör kundernas produkter starkare, lättare och smartare. Diabs kärnmaterial används bland annat till vingar i vindkraftverk, vid tillverkning av båtar, flygplan, tåg och bussar samt inom byggnadskonstruktion.

I tjänsten kommer du att arbeta i Diabs produktion och ingå i ett skiftlag med varierande arbetsuppgifter och arbetstider. Arbetet är förlagt på heltid från och med juni till augusti (v26-33) med god chans till förlängning.
Meriterande:
  • Truckkort, ledstaplare och motviktstruck
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom industri och produktion
Om kunden

Diabkoncernen är en världens största tillverkare av strukturella kärnmaterial med en omsättning på ca 1,5 miljard och 1 300 medarbetare. Med sex strategiskt placerade tillverkningsenheter och 14 helägda försäljningsbolag runt om i världen är Diab väl positionerat för att erbjuda sina globala kunder service på lokal nivå.
Diabs produktionsbolag i Laholm omsätter 545 miljoner och har 220 anställda Fabriken är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. Läs mer om våra produkter på www.diabgroup.com

Din profil

Vi söker dig som är flexibel, noggrann, ansvarsfull och en drivande person. Du kommer att ingå i ett skiftlag så god samarbets- och kommunikationsförmåga är viktigt. Vi ser att du är kvalitetsmedveten och noggrann för att kunna leverera en hög kvalitet i ditt arbete. Du får inte vara astmatisk eller allergisk mot isocyanater.

Kunskapskrav:
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Datorvana
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2018 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (64 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.