Produktion- & montörsarbetare sökes!

Produktion- & montörsarbetare sökes!

Är du en noggrann och effektiv person som vill arbeta med glas- och aluminium partier? Då kan denna tjänst vara rätt för dig!

Om Logent

Logent en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads-och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.www.logent.se

Om rollen

Som produktion- och montörsarbetare arbetar du med tillverkning och montering av glaspartier i olika former. Arbetet utförs i verkstadsmiljö och arbetstiderna är förlagda under två skift på vardagar. Tillsammans med dina arbetskollegor ansvarar ni för att säkerställa hög kvalitet och är en del av det dagliga flödet i verksamheten. Anställningen är ett konsultuppdrag och sträcker sig mellan 3-6 månader.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. För att klara av arbetet är även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och inte är rädd för att ta i.

Krav
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Arbetslivserfarenhet inom verkstadsindustrin
  • Kunskap om aluminium och plåt
Meriterande
* Truckkort

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Intresserad av tjänsten?

Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval. Är du en av dem som går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kontaktad för en första intervju.

Har du frågor om tjäntsen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 31 aug (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.