Truckförare till Knäredssågen AB

Truckförare till Knäredssågen AB

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en engagerad truckförare till Knäredssågen AB. Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av truckkörning där du hämtar och fraktar materialet för ompackning och lagerplacering. Arbetet sker till största del utomhus och du hanterar en motviktstruck vant och säkert.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Truckkort (B1) är ett krav.

Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning och att du har ett intresse för trä- och industriarbete. Du är i god fysisk form, du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av kollegor.

Du är en person som letar efter ett jobb på längre sikt - på ett familjärt och trevligt företag i Knäred

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst tror vi att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Knäred/ Dagtid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Knäredssågen AB är ett familjeägt sågverk som tycker kvalité är viktigare än kvantitet. Här produceras mestadels hyvlade kortreglar för den svenska bygghandeln. Det produceras ungefär 20 000 m³ sågat virke årligen. Knäredssågen AB befinner sig ca 40 km söder om Halmstad i södra Halland.