Operatörer till Willab Garden i Östra Karup

Operatörer till Willab Garden i Östra Karup

Just nu söker vi på Lernia flera operatörer till nattskift hos vår kund Willab Garden i Östra Karup/Båstad

Om Lernia

Lernia bemanning växer och söker nu till vår kund Willab Garden sex operatörer, du kommer att bli anställd av Lernia men uthyrd som konsult till vår kund.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer att ske på vår kunds limträavdelning där du kommer att arbeta med verktyg som CNC-såg och målningsmaskiner (datorstyrda maskiner.)
God fysik är viktigt då rollen som operatör är fysiskt krävande. Det ligger stort fokus på samarbete och du behöver därför vara en hjälpsam och positiv person som trivs med att arbeta ihop med dina kollegor, samtidigt som du kan ta egna initiativ och vara självgående i ditt dagliga arbete.

Personliga egenskaper

Som person behöver du vara pålitlig och lösningsorienterad. Du har huvudet på skaft och är både driven och självgående. Du ser vad som behöver göras och är mycket noggrann.Om dig

För att vara aktuell till tjänsten krävs det att du kan arbeta nattskift samt har tidigare erfarenhet av datorstyrda maskiner.

Meriterande

- Truckkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt, social och har lätt för att samarbeta med andra. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och har ett öga för detaljer. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du vara i god fysisk form.

Om anställningen
  • Placeringsort: Östra Karup
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, natt
  • Tillträde: Omgående enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan dessa måste ankomma oss via söklänken.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det finns plats för många olika drömmar i en trädgård. Vi är stolta över att i mer än 30 år ha haft del i att tusentals familjer skapat oförglömliga ögonblick i sina trädgårdar. Med växthus och uterum har vi skapat platser som fyllts med liv, barnskratt och möten över generationer.

Välkommen till Willab Garden!