Lacktekniker/fordonslackerare till vår kund i södra Halland

Lacktekniker/fordonslackerare till vår kund i södra Halland

Arbetsuppgifter

Som lacktekniker/fordonslackerare kommer du att utföra alla steg i lackprocessen. Allt från att förbereda fordon inför lackering med maskering, slipning och grundning till färdigställande till lackering. Du ingår i ett team med lackerare som i samverkan arbetar mot gemensamma mål.

Formell kompetens

B-körkort är ett krav.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
Kunskaper i billackering i lackbox samt plastreparationer är meriterande.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har lackeringsutbildning och/eller fordonsteknisk utbildning på lägst gymnasienivå alternativt arbetslivserfarenhet som kan anses likvärdig.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete som du känner dig stolt över. Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann, har lätt för att kommunicera med andra samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Du fungerar väl både enskilt och i grupp.

Anställningsform/omfattning/ort

Visstidsanställning/ Heltid, dagtid/ Laholm

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så Välkommen med Din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi en lacktekniker/fordonslackerare. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Laholm.