2 st distributions chaufförer till Halmstad!

2 st distributions chaufförer till Halmstad!

Din bakgrund

Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité. Du har tidigare arbetat som chaufför och trivs med rollen. Beroende på vilken bakgrund du har så kommer jobbet att innebära ett dagtids jobb 6-15 mån-fre, alternativt ett fyradagar pass per vecka 6-17.
  • C/CE-körkort , ADR1,3
  • Giltigt YKB , Färdskrivarkort
  • Truckkort A, Bakgavellyft
  • Goda kunskaper o svenska språket i tal och skrift
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.
Vi ser gärna att du som person är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder, med andra ord en lagspelare rakt igenom.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/ heltid/Halmstad

Tillträdesdag

Omgående

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi 2 st C/CE distributions chaufförer till kund i Halmstad. Uppdraget kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund.