Teknisk Robotoperatör

Teknisk Robotoperatör

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter och en miljö med spännande utmaningar och varierade arbetsuppgifter.

Till vår kund HydraSpecma i Våxtorp söker vi nu efter tekniskt intresserade robotoperatörer. Vi söker efter dig som vill ansvara för driften av monterings-celler hos fabriken i Våxtorp.

Arbetsbeskrivning

Som robotoperatör hos HydraSpecma kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
 • Övervakning samt styrning av robotstyrda monteringsceller samt visionmaskiner
 • Justerande åtgärder för optimering och att minimering av störningar
 • Aktivt delta i utvecklingen av HydraSpecmas robotstyrda monteringsceller
 • Vidta lämpliga åtgärder vid avvikelser
 • Verka utifrån arbetsinstruktioner, lagar, avtal, föreskrifter och policys
Tjänsten är på tvåskift eller ständig natt. Som robotoperatör kommer du att tillhöra en mindre avdelning som ständigt växer med nya automationsceller för effektiv produktion och säker arbetsmiljö.
DINA KVALIFIKATIONER
 • Du har teknisk utbildning, exempelvis inom YH, eller på gymnasienivå med relevant inriktning.
 • Tekniskt intresse och goda kunskaper inom robothantering, antingen från studier eller från tidigare arbetslivserfarenhet.
 • Du behärskar Microsoft Office och dina kunskaper i svenska och engelska är goda i tal och skrift.
 • Goda referenser.
 • Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
MERITERANDE
 • Kunskap inom Programmering.
 • Truckkort
 • Erfarenhet av att rapportera i något MPS-system
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
 • Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
 • Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
 • Du har stor kvalitetsmedvetenhet och är en naturlig lagspelare samtidigt som du även har en god förmåga att arbeta självständigt.
 • Som person ser vi att du har en positiv attityd, stor initiativförmåga och att du gillar att lösa problem.
OM OSS

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners. Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi.

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent