Fordonsmontörer sökes

Fordonsmontörer sökes

VÅRT ERBJUDANDE

Har du gått fordonsteknisk utbildning eller gillar att mecka med bilar, motorer eller liknande. Då kan du vara den vi söker. Just nu söker vi på Jobandtalent dig som är på jakt efter ett roligt jobb som kontinuerligt utmanar dina kunskaper till rollen som fordonsmontör hos vår kund i Laholm. Vi ser gärna att du som söker drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team samt av att utveckla nya tekniska lösningar. Sök jobbet idag så berättar vi mer!

Arbetsbeskrivning

Som montör hos kundföretaget får man vara med och skapa nya kvalitativa fordonsprodukter.
Uppgifterna innefattar förutom montering; kapning och viss demontering, elkabeldragning och ev svets.
Uppdraget är långsiktigt och kan bli en tillsvidareanställning för rätt person.
DINA KVALIFIKATIONER

Relevant teknisk utbildning, tex en fordonsutbildning. Du är van att montera efter ritning, och har ett driv att vilja lära. Du bör ha erfarenhet av bilelektronik och svets.
MERITERANDE

Vana av att dra el enligt schema, tidigare erfarenhet av verkstadsarbete.
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har ett stort tekniskt intresse
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/