Flertalet maskinoperatörer till kund i Laholm

Flertalet maskinoperatörer till kund i Laholm

Just nu söker vi på Jobandtalent flertalet personer som vill ha ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter till rollen som maskinoperatör hos vår kund i Laholm. Vi söker framför allt dig som är lösningsfokuserad och har ett stort driv och mycket framåtanda. Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som maskinoperatör

I rollen som maskinoperatör ansvarar du för att kontrollera tillflöden av material i maskinerna samt ansvara för den dagliga driften på avdelningen. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team arbeta med övervakning och justering av produktionsmaskiner samt ansvara för att material finns på plats.

Är du rätt för rollen som maskinoperatör?

Vi på Jobandtalent söker dig som har B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vidare har du erfarenhet av arbete som maskinoperatör och av industriproduktion.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du fokuserar på att hitta lösningar. Det är också viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du har ett metodiskt tillvägagångssätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som maskinoperatör och arbete inom industrin.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sandra via e-post: sandra.lindulf@jobandtalent.com eller telefonnummer: 0733-898799.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Laholm

Typ av anställning: allmän visstidsanställning

Tillsättning: så snart som möjligt

Lön: enligt kollektivavtal

Om Jobandtalent

Som konsult hos Jobandtalent arbetar du hos välkända företag i olika branscher, med fast lön och trygg anställning.
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent