Flertalet maskinoperatörer till Diab i Laholm

Flertalet maskinoperatörer till Diab i Laholm

Just nu söker vi på Jobandtalent flertalet personer som vill ha ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter till rollen som maskinoperatör/processoperatör hos vår kund Diab i Laholm. Vi söker framför allt dig som är lösningsfokuserad och har ett stort driv och mycket framåtanda. Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som maskinoperatör

Som processoperatör får du ett omväxlande arbete med systemövervakning, olika fysiska arbetsmoment, kvalitetstester, truckkörning och samt arbeta med att driva och utveckla förbättringsarbeten. I rollen som maskinoperatör ansvarar du för att kontrollera tillflöden av material i maskinerna samt ansvara för den dagliga driften på avdelningen. Du kommer att ingå i ett skiftlag där samarbetet är viktigt. Arbetstiden är skiftgång med 2-skift alt 5-skift.

Är du rätt för rollen som maskinoperatör?

Vi på Jobandtalent söker dig som har B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vidare har du erfarenhet av arbete som maskinoperatör och av industriproduktion.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du fokuserar på att hitta lösningar. Det är också viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du har ett metodiskt tillvägagångssätt.

Vi tror att Du har några års erfarenhet av arbete inom process-/tillverkningsindustrin och har nyfikenheten och intresset av den samma, med goda referenser och hög arbetsmoral!

Vi tror att du som söker har:
  • Goda IT-kunskaper
  • Maskinkunskap
  • Vana att hantera processteknik är meriterande
  • Problemlösning, felsökning
  • Truckkort för ledstaplare och motvikt är meriterande
Det är ett krav att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sandra via e-post: sandra.lindulf@jobandtalent.com eller telefonnummer: 0733-898799.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Laholm

Typ av anställning: allmän visstidsanställning

Tillsättning: så snart som möjligt

Lön: enligt kollektivavtal

Om Jobandtalent

Som konsult hos Jobandtalent arbetar du hos välkända företag i olika branscher, med fast lön och trygg anställning.
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent