Flera processoperatörer till Diab i Laholm

Flera processoperatörer till Diab i Laholm

Är du på jakt efter ett jobb på ett internationellt företag och som ständigt bjuder på nya utmaningar? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för systemövervakning och även arbeta fysiskt? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent flera processoperatörer till Diab i Laholm. Vi söker framför allt dig som är detaljorienterad och ansvarstagande i din yrkesroll. Vill du vara med på Diabs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som processoperatör

I rollen som processoperatör ansvarar du för att arbeta med drift och övervakning av produktionsprocessen. Du kommer även att ansvara för kvalitetskontroll och samtidigt ha fysiska arbetsuppgifter. Något som är extra roligt är att du, tillsammans med ditt team, ansvarar över en stor del av processen. Det förekommer även truckkörning

Är du rätt för rollen som processoperatör?

Till uppdraget hos Diab söker vi dig som har:
  • Erfarenhet av arbete inom industri
  • Maskinkunskap och processteknik
  • Goda IT-kunskaper
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • Avklarad gymnasial utbildning (gärna med teknisk inriktning)
  • B-körkort och truckkort.
Det är meriterande om du:
  • Har tidigare erfarenhet som processoperatör
  • Är van vid diverse felsökningar
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Det är också viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete.

För såväl oss på Jobandtalent som Diab är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Laholm

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Arbetet är förlagt på 5-skift.

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/