Studenter till livsmedelindustri

Studenter till livsmedelindustri

Kort om tjänsten

Studerar du på högskola eller universitet? Vill du jobba extra inom produktion och är tillgänglig 2-3 dagar i veckan? Är du en noggrann, flexibel och arbetsvillig person? Då är det kanske dig vi söker!

Att arbeta under studietiden ger dig goda förutsättningar inför framtiden. Utöver att ha pengar kvar i slutet av månaden skapar du kontakter som kan gynna din framtida karriär. Vi söker just nu studentmedarbetare till vår kund i Laholm. Du kommer bli anställd hos oss på Dreamwork och arbeta hos kunden. För att passa i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet från produktionsarbete men vi värdesätter dina personliga egenskaper högt!

Sökord: extrajobb, studentjobb, produktionsarbete, lagerarbete, industri, livsmedelsproduktion, tillverkningsindustri

Mer om tjänsten

Arbetet sker i vår kunds lokaler i Laholm där du arbetar som produktionsmedarbetare inom livsmedelsindustrin. Dina arbetsuppgifter består av enklare produktionsarbete såsom påfyllning av råvaror och material, kontroll av färdiga produkter och enklare inställningar på maskiner. Då företaget producerar livsmedel ställs höga krav på noggrannhet, kvalitet och hygien. Du bör trivas med ett fysiskt och praktiskt arbete samt ha en grundläggande teknisk förståelse.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten måste du studera på minst 75 % eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Ange vilken din huvudsakliga sysselsättning är samt bifoga studieintyg i din ansökan.

Du som söker tjänsten är en flexibel, ansvarstagande och prestigelös lagspelare. Du har inga problem med delvis monotona eller fysiskt krävande arbetsuppgifter. Då skiftarbete förekommer är det viktigt att du kan arbeta både tidiga mornar, sena kvällar samt nätter. Du bör vara tillgänglig minst 2-3 dagar/vecka. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav. Truckkort A+B samt B-körkort är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Livsmedel
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.