Däckmontör till Däckhuset i Laholm

Däckmontör till Däckhuset i Laholm

Snart är vintern här och det är dags att byta till vinterdäck. Har du tidigare erfarenhet som däckmontör? Trivs du med fysiskt arbete? Är du tillgänglig från 1 oktober? Läs vidare.

Om tjänsten
Vi söker däckmontörer till Däckhuset i Laholm. Uppdraget är heltid under 2 månaders tid, med eventuellt förlängning. Som däckmontör kommer du att arbeta med däckbyte på både personbilar och även övriga fordon. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag.

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete med däck och fälg på däckverkstad eller bilverkstad. Som person är du social och serviceminded. Du har ett ordningssinne och ett strukturerat arbetssätt. Du bör vara förberedd på att arbetet är fysiskt krävande där tunga lyft förekommer. Körkort och bil, samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Viktigt för tjänsten;
  • Tidigare erfarenhet av arbete med däck och fälg
  • Tillgänglighet från 1 oktober
  • Att du trivs med fysiskt arbete
  • Att du social, serviceminded och strukturerad
  • B körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen och ansökan
Tjänsten som däckmontör är ett konsultuppdrag med tillsättning i oktober. Rekryteringsarbetet sker löpande. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 40 orter. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg via 0736-847663

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
däckmontör, verkstad, montering, Adecco, Halland, Laholm
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 sept 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.