Underhållsarbetare till produktion

Underhållsarbetare till produktion

Nu söker vi en underhållsarbetare till produktion i Halmstad. Är du tekniskt händig? Tycker du om att meka och reparera maskiner? Har du tidigare erfarenhet från produktion? Läs vidare om tjänsten och sök redan idag!

Om tjänsten
Som underhållsarbetare kommer du att arbeta i en relativt bred roll med olika arbetsmoment. Serva, reparera och justera maskiner kommer prägla din vardag där du och ditt team kommer se till att allt flyter på i produktionen. Förebyggande underhållsarbete, felsökningar samt förbättringsarbete kommer också vara en stor del. Som underhållsarbetare kommer du att arbeta i vår kunds produktion där du kommer att genomföra löpande arbete för akut- och förebyggande underhåll på både äldre och nyare maskinutrustning.
Tjänsten är förlagd på dagtid.

Om dig
Vi söker dig som har kunskap inom verkstadsteknik och maskinreparationer antingen via utbildning eller arbetslivserfarenhet, samt ha erfarenhet av reparationer av olika slag. Har du tidigare erfarenhet av underhållsarbete inom industrin är det meriterande. Du har ett stort brinnande intresse för meka, svetsning, verkstad etc.

För att lyckas i din roll ska du ha en positiv attityd, vara kommunikativ och serviceinriktad då du kommer ha mycket kontakt med produktionspersonal. Din förmåga att kommunicera är viktig och du kan hantera svenska i både tal och skrift. Som person är du nyfiken & noggrann. Du trivs med att tillhöra ett team samtidgt som du kan arbeta självständigt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Stort intresse för verkstad, meka, svets.
  • Teknisk förståelse
  • Förståelse för maskiner
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg via lisa.aberg2adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
underhållsarbetare, underhållstekniker, svetsa, cnc, produktion, Halmstad, Adecco
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.