Truckförare skjutstativ Markaryd

Truckförare skjutstativ Markaryd

Nu söker vi duktiga truckförare till Markaryd! Har du truckkort B? Har du tidigare erfarenhet inom lager och industri? Då ska du söka tjänsten!

Om tjänsten
Du arbetar som truckförare på ett lager och ansvarar för att företagets produkter tas väl om hand om på lagret. Arbetet innebär utmanande truckkörning och du kommer att spendera större delen av arbetsdagen med att köra truck, skjutstativ B3. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag till fredag.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Truckkörning
  • Orderplock
  • In- och utlastning
Om dig
Vi söker dig som är en duktig truckförare med tidigare relevant erfarenhet från lager och/eller industri. Vi tror att du är en person som vill jobba tillsammans med andra och som lätt skapar en bra stämning bland dina arbetskamrater. Har du dessutom god arbetsmoral, positiv inställning samt flexibel är du rätt person för tjänsten. Du är en lagspelare som tar ansvar för din egen arbetsinsats. Truckkort, körkort och bil är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort A och B
  • Körkort och tillgång till bil
  • Att du är en flexibel och positiv lagspelare
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är en del av vår personaluthyrning och är ett löpande uppdrag med tillsättning efter sommaren. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund i Markaryd. För rätt person finns det goda möjligheter till anställning hos kund.
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Laholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.