Trafikplanerare till Halmstads Delivery

Trafikplanerare till Halmstads Delivery

Har du tidigare arbetat med transportledning och/eller inom logistik? Trivs du i en roll där du får ta mycket eget ansvar samtidigt som du är engagerad och lösningsfokuserad? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
På Halmstad Delivery arbetar tre trafikledare med olika ansvarsområden. Bolaget växer och behöver nu förstärka med en ytterligare en trafikplanerare som kommer ha ett ansvarsområde för fordon och kvalité. Rollen är bred och du kommer arbeta såväl operativ som strategisk. Som trafikplanerare har du ett personalansvar på ett dussin chaufförer. Du arbetar administrativt och kommunicera dagligen med kunder och leverantörer samtidigt som du leder chaufförerna ute på fältet. Du kommer att mötas av drivna medarbetare och ställas inför spännande utmaningar. Rollen kräver ett stort ansvarstagande samtidigt som du kommer att utvecklas tillsammans med arbetsgruppen och på så sätt leda bolaget framåt.
Tjänsten är förlängd dagtid, måndag till fredag 08:30-17:30. Du arbetar i deras helt nya terminal i Kistinge industriområde, Halmstad. På arbetsplatsen finns det tillgång till gym och personlig tränare.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Trafikledning
  • Stötta kollegor i samtliga produktionsgrupper
  • Operativt och strategiskt arbete för att driva en processtyrd, väl fungerande och trivsam trafikledning.
  • Kvalitetsuppföljning
  • Arbetsled samt ha daglig uppföljning med C-chaufförer
  • Attestera arbetstider
  • Kontakt med kunder
  • Boka in lastbilar vid behov till verkstad
Som trafikplanerare kommer du ha en veckas jour per månad, där du kan komma behöva göra omplaneringar vid frånvaro samt ta emot eventuella samtal från Securitas under kvällstid.

Om dig
Vi söker dig med arbetslivserfarenhet från branschen inom transport eller logistik. Har du tidigare arbeta som lastbilschaufför är det meriterande.För att trivas i rollen som trafikplanerare trivs du i en roll där du får ta stort ansvar och driva en organisation framåt. Du är ödmjuk, pålitlig och har ett stort engagemang. Du har även har lätt för att komma in i en arbetsgrupp och kan bidra med en positiv och lösningsorienterad personlighet. Vi vill att du ska kunna samarbeta alla slags människor, att skapa förtroende och vara strukturerad i ditt arbete.

Körkort B är krav, C-körkort meriterande.

Om Halmstad Delivery
Halmstads Delivery AB är ett privatägt företag som grundades 1992. Bolaget har en logistikcentral på Kistinge industriområde där de lagerhåller, sampackar och distribuerar gods som avropas från våra kunder. Deras åkeri distribuerar gods i Halland, till både privatpersoner och företag. De största kunderna är Bring, DSV och Halmstads Kommun. De är 60 fast anställda och har 35 fordon i vagnparken.

Kärnvärdet är pålitlighet. Och när man arbetar hos Halmstad Delivery är man PEP: Positiv - Engagerad - Proffsig.

Om ansökan
Halmstad Delivery har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sigrid Håkansson 0736 84 73 00. Tjänsten har start omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev.
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!