Svetare till kund i Markaryd

Svetare till kund i Markaryd

Är du svetsare och har erfarenhet inom MIG och MAG ? Är du redo för jobb med start omgående? Har du körkort och bil? Då ska du söka denna tjänst!

Om tjänsten
Vår kund arbetar med att tillverka och sälja högkvalitativa produkter. Dina arbetsuppgifter innebär att svetsa. Till största är det MIG/MAG och/eller TIG-svetsning. Du arbetar tillsammans med flera andra kollegor i ett team. Arbetet är 2-skift.

Om dig
Du som är en praktisk och driven person som har öga för gott hantverk inom svets kommer att trivas i denna roll. Du trivs med att arbeta självständigt och i grupp och du kan läsa ritningar för att snabbt komma in i arbetet. Noggrannhet och flexibilitet är viktiga egenskaper för denna tjänst. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbeten. Som person är du lojal, noggrann, positiv och samarbetsvillig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som produktionsarbetare är ett konsultuppdrag där urval sker löpande utefter behov.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jennifer Persson via jennifer.persson@adecco.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.