Ordermottagare till kund i Markaryd för omgående uppdrag

Ordermottagare till kund i Markaryd för omgående uppdrag

Vill du arbeta som ordermottagare på ett spännande företag i Markaryd? Är du noggrann och ansvarsfull? Då har Adecco kanske uppdraget för dig!

Om tjänsten
Vi söker just nu två orderadministratörer till ett producerande företag i Markaryd. Du kommer att arbeta med enklare administrativa uppgifter och fungera som stödfunktion för organisationen i stort. Du kommer ta emot orderregistreringar via mejl och telefon. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Det är en visstidsanställning i 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet från administrativt arbete, som exempelvis ta emot ordrar och registrerar i system. Rollen är betydande för verksamheten, noggrannhet, god struktur och samarbetsförmåga är av största vikt. Vi söker dig som trivs med administrativa arbetsuppgifter samtidigt som du drivs av att arbeta serviceinriktat. Du är även en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor när det behövs, du behöver också klarar av högt tempo vid arbetstoppar.

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Vi letar efter dig som kan starta omgående och tillämpar därför löpande rekrytering. Välkommen med din ansökan snarast.
Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jennifer Persson via jennifer.persson@adecco.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.