Kapoperatör till företag i Knäred

Kapoperatör till företag i Knäred

Är du duktig med maskiner? Har du truck och traverskort? Trivs du med arbetsuppgifter där det krävs att du är noggrann? Vi söker nu kapoperatör för uppdrag hos kund.

Om jobbet

Vår kunds verksamhet finns i Halmstad och här arbetar man med att bearbeta rör i olika dimensioner och material. I din roll ansvarar du för att kapa material enligt beställning och att planera dina körningar så att produktionen hålls igång löpande. Arbetet består också av påfyllning av material med travers, ställa in maskiner, kontrollmäta kapningar och emballera färdiga pallar samt rapportering i affärsystemet. Rollen kräver att du är noggrann och har erfarenhet av att hantera maskiner. Uppdraget är på heltid. Arbetstiderna är förlagda på 2 skift.

Om dig

Du har tidigare arbetat med semiautomatiska maskiner i en producerande verksamhet, gärna inom metallindustrin samt har vana av att kontrollera och bearbeta material. Krav är att du har körkort samt truckkort B (motviktstruck) och meriterande är även om du har traverskort. Vidare är du noggrann, engagerad och arbetsvillig.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten som kapoperatör är en del av vår personaluthyrning och är ett löpande uppdrag med tillsättning i maj. Du är anställd av oss på Adecco, men arbetar ute hos våra kunder. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.