Hoppa till innehåll
Norén & Lindholm logotyp

Omvärldsbevakare av bilar till Car-O-Liner

Är du intresserad av bilar, teknik och internet? Missa då inte denna unika möjlighet på Car-O-Liner där du ingår i ett mindre internationellt sammansvetsat gäng.

Car-O-Liners kunder är främst bilverkstäder runt om i världen. Dessa bilverkstäder använder våra produkter och tjänster, både hård- och mjukvara, för reparation av krockskadade bilar. Avdelningen Vehicle Data jobbar med att mäta upp bilars fysiska mått som sedan sammanställs i en databas, bestående av majoriteten av förekommande bilar globalt. Databasen används som referens för att kunderna ska kunna göra skadereparationer med Car-O-Liners riktutrustning och mätutrustning.

I ditt jobb kommer du ansvara för att bevaka den internationella fordonsmarknaden för nya och kommande bilar. Utifrån din analys skapar du sedan besluts- och prioriteringsunderlag för avdelningen på vilka fordon som ska mätas. Vidare jobbar du med att importera och sammanställa information till vår databas. Du jobbar i nära samarbete med övriga funktioner i Vehicle Data teamet, såväl i Sverige som internationellt.

Vem är du? För att lyckas i jobbet är du duktig på att söka, systematisera, kategorisera och analysera stora mängder information. Du har även dokumenterad kunskap och erfarenhet av bilar och teknik. Goda kunskaper i Excel och databaser är viktiga för att lyckas i rollen. Du pratar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat. Tyska är meriterande. Du trivs i en roll där du får arbeta såväl självständigt som i nära samarbete med andra. Som person är du prestigelös, nyfiken på att lära nytt samt har ett eget driv att utvecklas och att utveckla verksamheten. Erfarenhet av att leda projekt är meriterande.

Hos Car-O-Liner får du goda möjligheter att växa och utvecklas då bilindustrin ständigt står i förändring Det är en dynamisk och internationell arbetsplats där uppfyllelse av kundförväntningar och kvalitet står i fokus.

Car-O-Liner är ett mellanstort företag med familjär stämning, placeringsort är Kungsör som ligger i hjärtat av Mälardalen på bra pendlingsavstånd från flera större städer.

Car-O-Liner är en världsledande leverantör av rikt- och mätutrustning för fordonsindustrins eftermarknad. Våra produkter och tjänster inkluderar utrustning, system, mjukvaror och data för reparationer av krockskadade fordon (personbilar) och rikt- och mätutrustning för tunga fordon. Alla våra system och lösningar är välkända för deras höga kvalitet, avancerade teknik och ergonomiska design.

Car-O-Liner är en del av den amerikanska koncernen Snap-on Incorporated med verksamhet i stora delar av världen. Läs gärna mer på www.car-o-liner.com

Norén & Lindholm driver den här rekryteringen och i alla våra rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan snarast, då urval sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norén & Lindholm är ett välrenommerat rekryteringsföretag i Mälardalen. Vi hjälper människor att få rätt chefer och medarbetare, rätt jobb, rätt utveckling och rätt rådgivning i allt vi gör. Vi brinner för att sammanföra och utveckla människor och vi är stolta över att kunna bidra till Mälardalens näringsliv.