Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om företaget
Vi är specialiserade på produkter för virkestorkar. Vår erfarenhet av torkar sträcker sig tillbaka till början av 1970-talet, då vårt moderbolag, Nibro AB, startade upp sin verksamhet med att montera virkestorkar. De kom sedan att bli en av huvudleverantörerna till WSAB som var en av Sveriges största leverantörer av virkestorkar tills de blev uppköpta 2009. På så sätt har en gedigen kunskap och erfarenhet av virkestorksbranschen uppnåtts.
Svensk Sågverksteknik marknadsför och säljer inte bara Nibros tillverkade produkter utan är även återförsäljare för andra utbytesdelar, såsom motorer, pumpar, ventiler, frekvensomformare, flapsduk m.m. Tack vare en egen verkstad och låga overheadkostnader så kan vi hålla konkurrenskraftiga priser på reservdelar till era torkar. Om tjänsten
Du kommer att vara innesäljare för Svensk Sågverksteknik AB som säljer reservdelar, renoveringar och uppgraderingar till virkestorkar som finns hos sågverk.

I huvudsak kommer du att finnas på kontoret i Kungsör, men kommer någon gång ibland att vara resande bland någon av våra mer närbelägna kunder som är sågverk. Du kommer att ha i stort sett all kundkontakt med våra kunder och hantera den mesta telefontrafiken och e-post. Kunskap och stöd finns på kontoret. Din profil
Vi söker dig som är en trevlig och social person som fungerar bra ihop med andra människor. Att kunna arbeta självständigt är viktigt samt att vara effektiv och drivande. Du är tekniskt lagd och intresserad av tekniska, framförallt mekaniska tekniska lösningar.
Vi ser gärna att du även har en viss kunskap om el, samt kunskap i att göra mekaniska ritningar. Även fast det inte är en huvudsaklig arbetsuppgift så kommer det att behöva utföras ibland.
Datorprogram vi använder oss av är Ironcad, Autocad, Monitor G5, Word och Excel.
För att lyckas i tjänsten behöver du ha:
  •  B-körkort och egen bil
  •  Goda kunskaper i svenska och engelska
  •  Datorvana
  • Kunskap i och erfarenhet av ritningsläsning

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Låter det här intressant och passar in på din profil?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten?   Ring då till Matilda Spjut på Best Bemanning & Rekrytering   på telefon 0221-480984 alt  Matilda.spjut@bestbemanning.nu Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast!
Urval sker löpande. Ansök redan idag!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se