Truck/Traversförare till Lagergården

Truck/Traversförare till Lagergården

Om tjänsten

Till våran kund Strängbetong söker vi nu en erfaren medarbetare till lagergården.Du kommer att arbeta med utlastning av betongelement samt lastning på transportbilar.Arbetet är utomhus på lagergården och det krävs erfarenhet av att ha kört truck och lastat tyngre gods.Arbetstiderna kan vara varierande dagtid alt kvällstid.

Kvalifikationer

Som person behöver du vara trygg och ansvarfull samt serviceinriktad.
Du tycker om att arbeta i grupp och se till att ni tillsammans löser uppgifterna till företagets bästa.
B-körkortErfarenhet av TruckkörningTraverskortTerminaldragarkort D2 är meriterandeDu blir anställd av Best Bemanning och uthyrd till Strängbetong.Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut!
Frågor ang tjänsten besvaras av Marita Eriksson 073-4403066

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank - det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna - därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på
  • Administration
  • Ekonomi
  • Fastighetsskötsel
  • Industri
  • Lager och logistik
  • Mark och anläggning
  • Sälj och marknad
  • Teknik
  • Transport
Urval sker löpande. Ansök redan idag!
Mer info
Område Kungsör
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 juni 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas - vara best!