Tjänsten:
Som säljare hos oss kommer du arbeta på den svenska marknaden där hela Sverige är ditt arbetsområde. Du kommer sälja asfalt och asfaltmaskiner utefter kundens behov. Du kommer att förvalta befintliga kunder och förvärva nya. Vi har en stor kundportfölj i flera segment som du kommer arbeta aktivt med. Du utgår ifrån kontoret i Kungsör och reser en del för att möta kunder. Givetvis står vi för en tjänstebil för att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Tjänsten kommer med en konkurrenskraftig fast lön med bonus, och möjligheter till avancemang inom en växande organisation.

Uppbackning:
Vi vet att det tar tid att växa in i en senior roll i en kunskapskrävande marknad. För att du ska få de bästa förutsättningarna kommer vi att utbilda dig både internt och externt. Vi kommer lära dig om asfalt, våra produkter och branschen i helhet.

Kvalifikationer:
Du är en positiv och driven person som vill ta nästa kliv i ditt yrkesliv. Du tycker om att träffa samt prata med andra människor. Social kompetens och kundfokus är ett måste för den här rollen. Du bör ha erfarenhet av kundkontakt och veta vad som krävs för att lyckas som säljare. Har du därtill strategisk kompetens och/eller erfarenhet av marknadsföring kommer du passa väl in i vår organisation. Om du har tidigare arbetat mot bygghandel, industriella-, entreprenad- och/eller kommunala kunder är det positivt, men inget krav.

Vi ser helst att du bor i närheten av Kungsör (Eskilstuna, Västerås, Örebro etc.).

Lön & Förmån:
Fast lön med bonus
Tjänstebil
Tjänstepension
Hälsovårdsbidrag

Utbildning:
Gymnasium (minimum).
Tidigare erfarenhet av CRM är positivt. Potmix Products arbetar med Fortnox.
God datorvana och grundläggande kunskaper i MS Office paketet.
Svenska i tal och skrift.
Andra språk är en bra merit.
Körkort: B

Kontaktperson i annons:
Marcus Ansala marcus@potmix.com, 076-238 7373 eller 010-101 8033.

Intervjuer kommer ske löpandes. Tjänsten tillträds omgående eller efter överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Marcus Ansala
Telefon 076-238 7373
Email Mejla Marcus Ansala
Område Kungsör
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.potmix.se
Sista ansökningsdag 21 mars 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Potmix Products tillverkar reparationsasfalter och säljer asfaltmaskiner till den europeiska anläggningsmarknaden. Asfaltprodukterna tillverkas i Kungsör, där även vårt huvudkontor finns. Våra kunder är kommuner, de stora entreprenörsbolagen samt byggvaruhandeln. Se mer om oss på: www.potmix.se.

Verksamheten i Sverige har en dominerande ställning på marknaden och vi befinner oss i en expansiv fas med flera intressanta projekt som ska genomföras. Om du är driven och vill arbeta i en ambitiös organisation ska du söka denna tjänst.