Ambitiös försäljningschef med driv sökes

Ambitiös försäljningschef med driv sökes

Tjänsten:
Som försäljningschef hos oss kommer du driva försäljningsorganisationen genom ledning och rekrytering av vårt säljs-team, samt KAM av vissa specifika kunder. Vi har en stor kundportfölj i flera segment som du kommer aktivt hantera med ditt team. Du rapporterar direkt till VD. Givetvis står vi för en tjänstebil för att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Tjänsten kommer med en konkurrenskraftig fast lön med bonus, och möjligheter till avancemang inom en växande organisation.

Uppbackning:
Vi vet att det tar tid att växa in i en senior roll i en kunskapskrävande marknad. För att du ska få de bästa förutsättningarna kommer vi att utbilda dig både internt och externt. Vi kommer lära dig om asfalt, våra produkter och branschen i helhet.

Kvalifikationer:
Du är en positiv och driven person med säljvana. Har du tidigare erfarenhet av chefsrollen så är det ett klart plus men inget måste, då du även kan passa in i tjänsten om du har ambitionen att ta detta nästa kliv i ditt yrkesliv. Du tycker om att träffa samt prata med andra människor. Social kompetens, passion för ledarskap och kundfokus är ett måste för den här rollen. Du bör ha erfarenhet av att arbeta i ett säljs-team och visioner om hur ett sådant ska drivas till bästa sätt. Har du därtill strategisk kompetens och/eller erfarenhet av marknadsföring kommer du passa väl in i vår organisation. Om du har tidigare arbetat mot bygghandel, industriella-, entreprenad- och/eller kommunala kunder är det positivt, men inget krav.

Vi ser helst att du bor i närheten av Kungsör (Örebro, Västerås, Eskilstuna etc.).

Lön & Förmån:
Fast lön med bonus
Tjänstebil
Tjänstepension
Hälsovårdsbidrag

Utbildning:
Efter-gymnasial utbildning är rekommenderat.
Tidigare erfarenhet av CRM är ett måste. Potmix Products arbetar med Upsales.
God datorvana och grundläggande kunskaper i MS Office paketet.
Svenska i tal och skrift.
Andra språk är en bra merit.
Körkort: B/B+
Mer info
Kontaktperson Marcus Ansala
Email Mejla Marcus Ansala
Område Kungsör
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.potmix.se
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Potmix Products tillverkar reparationsasfalter och säljer asfaltmaskiner till den europeiska anläggningsmarknaden. Asfaltprodukterna tillverkas i Kungsör, där även vårt huvudkontor finns. Våra kunder är kommuner, de stora entreprenörsbolagen, grossister, samt byggvaruhandeln. Se mer om oss på: www.potmix.se.

Verksamheten i Sverige har en dominerande ställning på marknaden och vi befinner oss i en expansiv fas med flera intressanta projekt som genomförs. Om du är driven och vill arbeta i en ambitiös organisation ska du söka denna tjänst.