NC-operatör

NC-operatör

Nu utökar vi personalstyrkan

Det är inte bara sommar - Det är även en mycket expansiv period för oss på Mikroverktyg, därför behöver vi nu en duktig CNC-operatör. Kan det vara du?

NC-operatörer till Valskog

Du arbetar självständigt och tar ansvar för artikelns kvalitet från ritning, programmering till färdig detalj. Du har stor kunskap gällande uppspänning, verktygsval och skärhastigheter. Du är van att programmera, manuellt, via Gibbs-CAM eller dialogprogrammering. Ditt yrkeskunnande och din fingertoppskänsla för precision gör skillnad.

För att vara en viktig kugge för oss behöver du även ha:

  • Gedigen erfarenhet som CNC-operatör
  • Teknisk, industri eller utbildning som
  • verktygsmakareDokumenterat brinnande teknikintresse
  • B-körkort
  • Stor kunskap inom ritningsläsning.

Anställningen är en heltidsanställning 2-skift eller nattskift och är placerad vid företagets enhet i Valskog. Vi erbjuder dig en anställning på ett stabilt företag med kollektivavtal.

Tillträde sker snarast.
Mer info
Område Kungsör
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://portal.mikroverktyg.se/jobb.php
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mikroverktyg är med nära 100 års erfarenhet ett spjutspetsföretag inom mekanisk tillverkning. Vi är kända för vår produktion av mekaniska precisionsartiklar, verktyg och transmissionsprodukter med Mikrokvalitet till svensk och internationell industri. Vi är specialiserade på små serier och med mycket snäva toleranser inom vitt skilda tillämpningar. Våra produkter återfinns inom rymd, flyg, fordon, försvar, maskin, energi och anläggningsindustri. Vi är idag 51 medarbetare med verksamhet i Södertälje och Valskog.
Mikroverktyg ingår i XANO Industri som är noterat på NASDAQ OMX Small Cap.