Mättekniker

Mättekniker

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu en erfaren mättekniker. Du kommer att arbeta med mättekniska frågor samt användande av mätarm och mätmaskin. I arbetet ingår att läsa ritningar samt analysera och redovisa mätresultat.

Formell kompetens
  • Verkstadsteknisk utbildning
  • Ritningsläsning
  • Mätteknik, både manuell mätning och erfarenhet av mätteknisk utrustning med små toleranser
  • B-körkort
  • Truck och traverskort är meriterande
Din bakgrund

Vi tror att du har en teknisk bakgrund samt erfarenhet av ritningsläsning, mätning och programmering av koordinatmätmaskin. Branschvana från prototypframtagning och lågvolymsproduktion är meriterande och likaså erfarenhet från verkstadsindustrin. Vi söker efter dig som fungerar lika bra på kontoret med mätteknik som på golvet vid kontroll av detaljer. Du är noggrann, gillar ordning och reda och är en flexibel problemlösare. Som person är du serviceorienterad och stresstålig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Kungsör

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare på charlotte.sundell@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Kungsör
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Materialteknik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.