Produktionstekniker till Kungsörs Mekaniska

Produktionstekniker till Kungsörs Mekaniska

Om tjänsten

Kungsörs Mekaniska Verkstad startades 1971 som ett litet familjeägt företag, sedan dess har de vuxit och utvecklats till där de är nu. År 2012 blev Kungsörs Mekaniska en del av Xano gruppen. Med 45 år i branschen vet dom vad som krävs, både vad gäller långsiktighet och på att erbjuda kompletta lösningar. Dom utgår från Kungsör i Sverige, men verkar över hela Norden.

Företaget går från huvudsakligen en-styckstillverkning till allt mer serieproduktion och därför söker vi nu en driven produktionstekniker till Kungsörs Mekaniska verkstad.

Som produktionstekniker kommer du att ha hand om produktionsutveckling, leda projekt och effektivisering i produktionen. Du kommer även att ha ansvar för produktionsplanering i maskinerna, inköp av verktyg, samt ställa och programmera svarvar och fräsar. Systemen som används är Fanuc, Fagor och Heidenhain.

Arbetstiderna är fördelat på dagtid och du kommer att rapportera direkt till VD.

Din profil

Vi söker just nu en driven person som gillar att ta ansvar och vi ser helst att du tidigare arbetat som produktionstekniker men det är inget krav.
Däremot ser vi att du har en bra erfarenhet av att ha jobbat inom industri och det är meriterande om du har jobbat med CAM-beredning.

Personlig lämplighet är viktigt då detta är en krävande roll med stort ansvar. Vi ser gärna att du är flexibel och har förmågan att se lösningar före problem.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 31 maj (99 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss