Värdeflödeschef till Kungsör

Värdeflödeschef till Kungsör

Vi söker nu en värdeflödeschef till vår fabrik i Kungsör där du får möjlighet att axla en spännande roll i ett internationellt företag. Du ingår i fabrikens ledningsgrupp och förväntas bidra och utmana i det gemensamma arbetet framåt.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Leda, utveckla, dimensionera och planera verksamheten inom ansvarsområdet enligt fastställda policys och riktlinjer.
  • I samråd med fabrikschefen sätta mål för verksamheten avseende kvalitet, leverans och effektivitet.
  • Driva utvecklingsarbetet framåt med LEAN inom flödesområdet.
  • Resursplanera samt initiera och följa upp förändrings- och förbättringsarbete inom avdelningen.
  • Upprätta en budget för personal och omkostnader samt följa upp denna.
  • Regelbundet inhämta och delge information som är viktig för verksamheten, för de anställda och för överordnade chefer.
  • För att säkerställa att värdeströmteamet har rätt kompetens / utbildas och utvecklas i enlighet med detta.
  • Leda Sprint Meeting på mini-fabriksnivå samt initiera de aktiviteter som behövs för att uppnå de mål som gäller för flödesområdet.
  • Ansvarig för flödets ekonomiska nyckeltal.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en ingenjörsexamen med inriktning mot maskinteknik, industriell ekonomi, automation eller motsvarande samt en gedigen erfarenhet av tillverkande industri.Ditt ledarskap är tydligt och du besitter förmågan att skapa arbetsklimat där både teamet och den enskilda medarbetaren vill göra sitt bästa. Du har även förmågan att driva en målstyrd verksamhet där LEAN och ständiga förbättringar står i fokus i samverkan med din personal och med företagsledningen. Som Värdeflödeschef är du trygg i ditt ledarskap och arbeta som målorienterat genom att engagera och motivera medarbetarna att omsätta strategier och planer i praktiken. Det innebär att du enkelt växlar mellan det dagliga operativa och handlingsinriktade med det strategiska och analytiska. Som person är du prestigelös, utåtriktad och har förmågan att skapa goda relationer. Språkmässigt har du mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut.
Mer info
Telefon 0227048344
Område Kungsör
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gnutti Carlo Sweden AB är en internationell verkstadskoncern med starka marknadspositioner inom valda segment av den globala kommersiella fordonsindustrin. Gnutti Carlo Sweden AB utvecklar och tillverkar komplexa precisionskomponenter och delsystem för motor och kraftöverföring. Företaget ingår i den italienska koncernen Gnutti Carlo S.p.A, ett världsomspännande företag, som förutom i Italien och Sverige har verksamheter i Kanada, USA, England, Österrike, Indien och Kina. Fabriker i Sverige finns i Alvesta och Kungsör med totalt ca 500 medarbetare och en omsättning på över 100 miljoner euro. Sedan 2015 ingår även aluminiumpressgjuteriet Ljunghjäll AB i Gnutti Carlo Group. Läs mer på www.gnutticarlo.com