Underhållstekniker till Gnutti Carlo

Underhållstekniker till Gnutti Carlo

Är du en utbildad underhållstekniker och en skicklig problemlösare? Brinner du för att ge god service? Är du intresserad av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Då har du kommit helt rätt!

Om tjänsten:
Gnutti Carlos Powertraindivision är en snabbväxande del av Gnutticoncernen som nu söker en underhållstekniker till vår fabrik i Kungsör. Vi är i en expansiv fas och växer snabbt, vilket ger många möjligheter till våra medarbetare. Som underhållstekniker på Gnutti Carlo arbetar du offensivt och proaktivt i produktionsmiljö med underhåll av komplex maskinutrustning. Du ansvarar för resursplanering och planering av arbetsinsatser, tjänstgör med våra erfarna eltekniker, planläggare och avdelningschefer, men arbetar också självständigt med dagliga uppgifter. Underhållsarbetet följer föreskrifter inom LEAN och det är viktigt att arbetet följer lagar och föreskrifter.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Representant vid förbättringsgrupper i minifabrikerna
  • Beredning av förbättringar från rotorsaksanalyser
  • Status på maskindokumentation vid ändringar i utrustning
  • Stöd för planering av underhållsinsatser
  • Beredning av motåtgärd prio 3-4
  • Beredning av återställande underhåll
  • Packning av materialsatser för anmodan och planerade jobb
  • Vara teknisk ledare vid miniprojekt för minifabrikerna
  • Planering av större insatser

Vem är du?
Vi söker dig som har kunskap inom teknik, mekanik och automation. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av produktionsindustri med kompetens inom mekanik eller automation och minst gymnasieexamen inom dessa områden. Mycket goda datorkunskaper är ett krav, likaså goda kunskaper i svenska och engelska.

För att fungera väl i den här rollen krävs det att du är lösningsorienterad, strukturerad och prestigelös. Du trivs i en roll där du får arbeta självständigt, i nära samarbete med andra. Du bör ha erfarenhet av att planera, organisera och följa upp arbetsuppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med omgående start. Arbetstiderna är dagtid.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION: kontakta Andreas Magnusson Malm: 0227 48383.
Andreas.MagnussonMalm@gnutticarlo.com

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN: CV och personligt brev, senast den 1a oktober till vår rekryteringsavdelning: sek_rekrytering@gnutticarlo.com
Mer info
Email Mejla Gnutti Carlo Sweden
Område Kungsör
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 okt 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gnutti Carlo Sweden AB utvecklar och tillverkar komplexa precisionskomponenter och delsystem för motor- och kraftöverföring till den globala kommersiella bilindustrin. Företaget ingår i den italienska koncernen Gnutti Carlo S.p.A och har verksamhet i Italien, Kanada, USA, England, Indien, Kina och i Sverige. Sedan 2015 ingår även aluminiumpressgjuteri Ljunghäll AB i Gnutti Carlo Group. Gnutti Carlo har framgångsrikt etablerat sig som en världsledande leverantör till bilindustrin och har haft en stark tillväxt sedan början av 2000-talet. För närvarande har koncernen cirka 2.500 anställda, och målet är att fortsätta expandera. I Sverige har Gnutti Carlo fabriker i Alvesta och Kungsör, medan R&D ligger i Göteborg. I Gnutti Carlo Sweden AB finns cirka 600 anställda och en omsättning på över 1000 MSEK.