Processtekniker till fordonsindustrin

Processtekniker till fordonsindustrin

Processtekniker sökes!INFORMATION OM TJÄNSTEN

Som processtekniker
kommer du att vara en resurs mot verksamhetens flöde i arbetet med att ta fram nya processer, besparingsprojekt, introduktion av nya artiklar i produktion samt projekt för ökad teknisk kapacitet. Du leder arbetet i projektform och ser till att projekt startas upp och slutförs. Du kommer att driva och delta i projekt från kundförfrågan till idriftsättning. Projekt inkluderar tvärfunktionella arbetsgrupper. Tjänsten omfattar även kalkylarbete för projekt samt vid kundförfrågningar. Vi vill att du arbetar utifrån ett kundperspektiv och agerar för att ständigt överväga kundnyttan i de aktiviteter som genomförs i verksamheten.


I rollen ingår
bland annat:

-
Projektledning med
tillhörande dokumentation inklusive tidplaner

-
Kostnadskalkylering mha företagets
mallar

-
Utveckla och ta fram nya
processer för produktion

-
Driva besparingsprojekt map
sänka kostnader och effektivisera produktion

-
Driva introduktion av nya
artiklar samt uppstart av nya processer/produktionslinjer

-
Granska kundunderlag vid
förfrågning på nya artiklar och ta fram förslag på lämplig tillverkningsprocess

KUNSKAPER FÖR TJÄNSTEN

Tjänsten förutsätter
högskoleutbildning eller motsvarande mångårig erfarenhet från liknande tjänster.

Vi söker dig som har
erfarenhet av produktionsprocesser och kunskap inom skärande bearbetning och automation, meriterande är erfarenhet från svarvning och automatiska monteringar. Du har erfarenhet av arbete med verktygen som Microsoft Project och Excel. Även vana av att arbeta med förbättringar och erfarenhet av att leda förbättringsgrupper inom Lean principen. Du är bekväm med svenska och engelska i tal och skrift, meriterande är om du kan tyska. Du är även en god användare av Office-paketet och har goda kunskaper i ritningsläsning. Meriterande är kunskaper inom affärssystemet SAP,
CNC programmering och CAD (Solid Works används).

Du bör ha ett genuint
intresse för teknik, vara driven och noggrann. Du trivs med att jobba såväl självständigt som i grupp. Du har ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att prioritera och planera ditt arbete när det är mycket att göra. Du bygger förtroende i vår verksamhet genom att kommunicera tydligt, vara lyhörd och visa tillit till andra. Att sprida förståelse för projekt i organisationen känns inspirerande, du inger förtroende och du har en förmåga att engagera och få med dig människor runt dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är på heltid med
omgående start.

Låter detta intressant?
Tveka inte att söka redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION kontakta John Anderson: 070 099
83 61, john.andersson@gnutticarlo.com

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN, CV och personligt brev, senast den 1 mars till Jonathan Gradén, jonathan.graden@gnutticarlo.com
Mer info
Kontaktperson Jonathan Gradén
Email Mejla Jonathan Gradén
Område Kungsör
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gnutti Carlo Sweden AB är en internationell verkstadskoncern som utvecklar och tillverkar komplexa precisionskomponenter och delsystem för motor och kraftöverföring. Gnutti Carlo Sweden AB har en årlig omsättning på cirka 100 miljoner EURO och cirka 400 medarbetare. Verksamheten ägs av Gnutti Carlo S.p.A.