IT-tekniker till Gnutti Carlo i Kungsör

IT-tekniker till Gnutti Carlo i KungsörIT-teknikerHar du erfarenhet av IT och letar efter din nästa utmaning? Letar du efter en arbetsplats där du har en chans att utveckla dina kunskaper i ett växande organisation full med härliga kollegor? Läs då vidare - Gnutti Carlo i Kungsör söker kanske just dig! Vi är på jakt efter en kollega som ska arbeta med förbättring av vår IT-plattform i hela fabriken och är bra på att se lösningar och hantera ärenden på regional och nationell nivå.

INFORMATION OM TJÄNSTEN

Vårt mål
är att den här positionen skall fungera som resurs mot företaget med fabriken i
Kungsör som största fokus. Daglig IT-relaterad administration kommer vara din huvuduppgift, och kommunikation med kollegorna i fabriken är vanligt förekommande. Som IT-tekniker stöttar du i olika projekt och ansvarar för att fabriken har ett fungerande IT-stöd. Du stödjer och deltar i förtagets digitala transformation och i utvecklingen av digitala lösningar. I rollen ingår bland
annat:

· Användarsupport och produktionsnära IT

· Användar- och gruppadministration i Active Directory

· Klienthantering och Deploy, installation och administrering av applikationer

· Office 365: användar- och mailadministration

· Windows OS

· Microsoft Intune

· Nätverksadministration

· Serveradministration

KUNSKAPER FÖR TJÄNSTEN

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av liknande tjänst där du även har haft kundkontakt, företrädesvis inom tillverkningsindustrin. Du har några års erfarenhet av arbete med förvaltning och drift av system i en större IT-miljö som bygger på Microsoft ekosystem inklusive arbete med Office 365 som molnlösning. Utbildning inom lT samt goda kunskaper och tidigare erfarenhet av tillverkande industri med AD, nätverk, server och lagring är ett krav. Eftersom du kommer att arbeta i en supportfunktion mot dina kollegor på fabriken, ser vi att du tycker om att ge god service i IT-frågor. Du har mycket goda tekniska kunskaper och även kunskap om informationssäkerhet. Du skriver och talar såväl svenska som engelska obehindrat och har god kommunikativ förmåga.

Erfarenhet från följande områden är meriterande:

· Arbete inom tillverkande industri

· Powershell

· Azure AD

· Excels pivottabeller

· Microsoft Server

· Sharepoint/Sharepoint Online

· Microsoft Intune

· Group Policy-administration

· VM-wareadministration

· Brandväggsadministration

PERSONLIGA FÄRDIGHETER

Som person är du driven och lösningsorienterad – du trivs i en roll där du får arbeta självständigt, i nära samarbete med andra. Vi tror att du är en fena på att planera, organisera och följa upp arbetsuppgifter. Du är analytiskt lagd och har god förmåga att strukturera och prioritera. Du är rak, tydlig och lyhörd i din kommunikation såväl internt som med kunder. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra. För att passa i rollen är det viktigt att du är flexibel, proaktiv och att du trivs med ett högt tempo.

Vid urvalet kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ditt intresse för tjänsten. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Körkort krävs och resor till andra fabriker i Alvesta och Södra Vi kan förekomma. Tjänsten är på heltid med omgående start.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION ICT-Manager Mikael Mård, telefon 076- 698 36 00

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN, CV och personligt brev, senast den 1a oktober till vår rekryteringsavdelning: sek_rekrytering@gnutticarlo.com
Mer info
Email Mejla Gnutti Carlo Sweden
Område Kungsör
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 okt 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gnutti Carlo Sweden AB utvecklar och tillverkar komplexa precisionskomponenter och delsystem för motor- och kraftöverföring till den globala kommersiella bilindustrin. Företaget ingår i den italienska koncernen Gnutti Carlo S.p.A och har verksamhet i Italien, Kanada, USA, England, Indien, Kina och i Sverige. Sedan 2015 ingår även aluminiumpressgjuteri Ljunghäll AB i Gnutti Carlo Group. Gnutti Carlo har framgångsrikt etablerat sig som en världsledande leverantör till bilindustrin och har haft en stark tillväxt sedan början av 2000-talet. För närvarande har koncernen cirka 2.500 anställda, och målet är att fortsätta expandera. I Sverige har Gnutti Carlo fabriker i Alvesta och Kungsör, medan R&D ligger i Göteborg. I Gnutti Carlo Sweden AB finns cirka 600 anställda och en omsättning på över 1000 MSEK.