Underhåll- och fastighetschef till Gnutti Carlo i Kungsör

Underhåll- och fastighetschef till Gnutti Carlo i Kungsör

Information om tjänsten

Som underhåll- och fastighetschef ansvarar du för att leda och utveckla ett effektivt underhåll för fabriken för att säkerställa minimalt maskinstopp samt maximal tillgänglighet i produktionen.

Ditt underhållsteam på 16 personer består av maskinelektriker, maskinreparatör, servicetekniker el, underhållstekniker, verktygsmakare, fastighetsskötare samt en serviceledare. Du har ett nära samarbete med produktionscheferna för att säkerställa en effektiv produktion. I rollen som fastighetschef ingår elanläggningsansvaret.

Du ansvarar för att utveckla strategier för underhållsarbetet och arbetar aktivt med förbyggande samt avhjälpande insatser.
För dig är det viktigt att skapa en kultur av ständiga förbättringar och implementera arbetssätt inom Lean på avdelningen.

Inköp och förhandling av underhållsavtal ingår i rollen samt uppföljning av gjorda investeringar.

Som underhåll- och fastighetschef upprättar du budget för personal och omkostnader gällande egna avdelningen och maskinparken samt arbetar med löpande uppföljning.

Du ingår du i fabrikens ledningsgrupp och rapporterar till fabrikschefen.

Din profil

Du har minst tre års erfarenhet som underhållschef inom industri och meriterande är om du har arbetat inom fordonsindustrin. Du är trygg och tydlig i ditt ledarskap samt besitter förmågan att skapa ett arbetsklimat där både teamet och den enskilda medarbetaren vill göra sitt bästa. Som underhåll- och fastighetschef arbetar du målorienterat och växlar enkelt mellan operativa och strategiska frågor.

Du har förmågan att strukturera ditt arbete och prioritera rätt vilket gör att du håller givna tidsramar. Att starta projekt och driva dem framåt är något som motiverar dig. Du är van vid att driva en målstyrd verksamhet där LEAN och ständiga förbättringar står i fokus.

Som person är du driven, prestigelös och utåtriktad.
Du har en naturlig kommunikativ förmåga samt lätt för att skapa och bibehålla relationer på alla nivåer såväl inom organisationen som utanför.

Språkmässigt har du mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska samt goda kunskaper i MS office.

Övrig information om tjänsten

Tjänsten är på heltid med start enligt
överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast
den 14 augusti till Zabina Westberg, zabina.westberg@gnutticarlo.com

För ytterligare information om tjänsten kontakta:
Marie Fröjdendal, Fabrikschef, tel.nr: 0227 48344.
Mer info
Område Kungsör
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gnutticarlo.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Information om företaget

Gnutti Carlo Sweden AB är en internationell verkstadskoncern med starka marknadspositioner inom valda segment av den globala kommersiella fordonsindustrin. Gnutti Carlo Sweden AB utvecklar och tillverkar komplexa precisionskomponenter och delsystem för motor och kraftöverföring.
Företaget ingår i den italienska koncernen Gnutti
Carlo S.p.A, ett världsomspännande företag, som förutom i Italien och Sverige har verksamheter i Kanada, USA, England, Österrike, Indien och Kina. Fabriker i
Sverige finns i Alvesta och Kungsör med totalt ca 500 medarbetare och en omsättning på över 100 miljoner euro. Sedan 2015 ingår även aluminiumpressgjuteriet Ljunghjäll AB i Gnutti Carlo Group. Läs mer på www.gnutticarlo.com