Kock till Ekhaga, vård- och omsorgsboende Onsala

Kock till Ekhaga, vård- och omsorgsboende Onsala

Nu söker vi på Ekhaga vård-och omsorgsboende kock.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
 • Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
 • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
 • Coachande och stöttande chefer nära dig
 • Tydliga arbetssätt och planering
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
 • Friskvårdsbidrag
 • Kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension
Om rollen
Som kock på Ekhaga kommer du att tillsammans med andra kollegor att få en central roll. Kost och måltidsupplevelsen är central hos oss på Vardaga och mycket fokus läggs på att det ska bli en en av dagens höjdpunkter, vi lagar mat som hemma.

Vi tror att du som söker är utbildad kock eller studerar inom restaurang, gärna med några års erfarenhet inom yrket och gärna inom tillagningskök. Vi tror även att du är van att arbeta både ensam och tillsammans med kollega. Att du har förmåga att fatta beslut och är intresserad av att lära nytt när det behövs.

Om Ekhaga

Ekhaga vård- och omsorgsboende ligger centralt i Onsala kyrkby. På Ekhaga finns det 94 lägenheter. Vi lagar mat till de som bor här och till Vickans vård- och omsorgsboende.

Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker till oss:

....är utbildad kock, studerar till kock eller har erfarenhet och har stort intresse för att laga mat.

Lockas av ett arbete som är varierat och som gör skillnad. Är självständig, kan göra egna bedömningar och fatta beslut. Vågar tänka själv men även lätt för att arbeta i team och tycker om att jobba i högt och glatt tempo.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt cv det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Anställning:100% tillsvidare varannan helg.

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-02-28
Har du frågor? Kontakta gärna vår kökschef, kaj.widberg@vardaga.se. Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
   Facklig kontakt: Kommunal.se

   Ansökan
   Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

   Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

   På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
   Mer info
   Område Kungsbacka
   Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se