Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Hydraulikmontör till Hydraspecma

Ansök nu
Har du ett intresse för hydraulik och teknik? Vill du dessutom arbeta i ett företag som uppmuntrar till ansvarstagande och utveckling? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Hydraspecma erbjuder anpassningsbara hydrauliska lösningar för att förbättra verksamheter och har tjänster inom bland annat systemoptimering, simulering av system, produktion av hydraulslangar och rörsystem. Läs gärna mer om företaget på: www.hydraspecma.com

Just nu söker Hydraspecma två Hydraulikmontörer till enheten i Kungsbacka då de är i behov av förstärkning i produktionen. Idag är de totalt 10 anställda, varav två montörer. På företaget är beslutsvägarna korta och man värnar om en väldigt familjär miljö där alla uppmanas till eget ansvar.

I din roll som Hydraulikmontör kommer du att ingå i en grupp av montörer som arbetar med tillverkning av hydraulsystem och komponenter utifrån ritningsunderlag. Du kommer även att få arbeta med hela tillverkningsprocessen och därmed lära dig flertalet olika områden, maskiner och uppgifter. Det finns en teamleader i gruppen som leder i det dagliga arbetet och som montör har du även nära samarbete med konstruktionsavdelningen.

Vidare kommer du att arbeta med:
* Montage och bestyckning av hydraulsystem och komponenter
* Felsökning och reparation av hydraulsystem och komponenter
* Tillverkning och anpassning av detaljer/tillbehör till hydraulutrustning
* Provning och tester av hydraulutrustning i provbänk

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd på StudentConsulting och arbetar som konsult hos Hydraspecma. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förelagda mellan 07.00- 16.00, med möjlighet till flex. Du förväntas kunna starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
* Har en treårig industriteknisk utbildning eller motsvarande
* Har erfarenhet av montagearbete i någon form
* Har ett stort tekniskt intresse
* Har goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
* Har B-körkort

Meriterande är om du:
* Har tidigare erfarenhet av ritningsläsning
* Har tidigare erfarenhet av hydraulik
* Har tidigare erfarenhet av elinstallation

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper! För att trivas i rollen som montör ser vi att du är ansvarstagande, noggrann, självgående och har en god social kompetens. Vidare är du en lagspelare, har ett stort driv till att utvecklas inom området samt har en hög arbetsmoral.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Montör, hydraulik, mekanik, mekaniker, montage

Sökord: Montör, hydraulik, mekanik, mekaniker, montage
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare