Hoppa till innehåll
Structurgruppen AB logotyp

Teknisk säljare till Structurgruppen i Kungsbacka

Vi söker nu en teknisk säljare som vill vara med och påverka, vara en viktig del i vår tillväxt.

Vi menar att vi kan erbjuda en intressant och givande tjänst där du är proaktiv och identifierar merförsäljning hos befintliga kunder och nya affärer med nya kunder. Du driver dina egna affärer genom eget arbete och med hjälp av kollegor när det behövs.

Tillsammans med VD sätter du mål för våra säljaktiviteter som du sedan sjösätter och genomför.

Tjänsten som teknisk säljare är på heltid, du är flytande i svenska både i tal och skrift samt arbetar obehindrat på engelska. Du behöver B-körkort och känna dig bekväm med resor i tjänsten.

Structurgruppen har ett rykte om att vara flexibla, snabba och pålitliga, vilket vi har byggt upp genom att vara lösningsorienterade med kundfokus, måna om att återkoppla till kunden så fort som möjligt samt hålla våra löften och inte lova något vi inte vet att vi kan hålla.

För att passa in är det viktigt att du som söker tjänsten känner att detta stämmer med dig som person och det sätt som du trivs bäst att jobba efter. Det ihop med våra tekniska lösningar skapar mervärde för kunden.

Du behöver kunna ta till dig tekniken i våra produkter och förstå kundernas applikation för att kunna identifiera var och hur vi kan hjälpa kunden. Lika viktigt är att också förstå kundens övriga behov, såsom leveranssäkerhet, logistik m.m.. Avgörande är att du på ett tydligt och övertygande sätt kan presentera vår lösning och fördel för kunden.

För att trivas och lyckas tror vi att du har någon form av teknisk utbildning och arbetat med att sälja tekniska lösningar till industri kunder

Då det är elektriska produkter behöver du ha baskunskaper i el så som att förstå skillnaden mellan Volt, Ampere och Watt. Resten lär vi dig!

Du vet vad som krävs för att lyckas och lägger upp ditt arbetssätt därefter. Du skapar goda relationer med kunder, kollegor och leverantörer.

Structurgruppen avböjer vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt av andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson
Anders Rydbacken
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 apr. 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har sedan starten 1979 levererat elvärmeprodukter till främst industrin, med fokus på kundens behov. Vi ser till att leverera den produkt som passar bäst, inte nödvändigast den som är enklast för oss att leverera.

Hos oss är sällan den ena dagen den andra lik, vi är lyckligt lottade som får ta del av många olika industrier, applikationer, personer och kulturer. I princip alla industrier används våra produkter, några exempel är livsmedel, plast, medicinteknik, petro-kemi, bitumen, raffinaderier, bara för att nämna några.

Sedan 2012 ingår vi i NIBE Group, vilket ger oss en styrka att luta oss mot samtidigt som vi kan fortsätta vara det mindre flexibla företaget med nära till beslut.

Industrin står inför en stor utmaning med allt högre energikostnader och nu mer än någonsin kommer våra produkter, tjänster och kunskaper till stor nytta i arbetet med att välja rätt värmelösning och optimera den, så kostnaderna kan hållas till ett minimum med bibehållen eller bättre funktion.

Vi kommer kunna vara en viktig samarbetspartner i detta sammanhang vilket ger oss stora möjligheter till tillväxt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare