Hoppa till innehåll
Structurgruppen AB logotyp

Säljsupport till Structurgruppen i Kungsbacka

Tjänsten

Detta är en bred heltidstjänst i en miljö där du blir vår nyckelperson kring att koordinera den administrativa säljprocessen. Vi tror att du har en gymnasieutbildning och arbetslivserfarenhet inom liknande bransch. Rollen kräver att du är flytande i svenska både i tal och skrift samt arbetar obehindrat på engelska. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att hantera orderbokningar/-bekräftelser, lagerkontroll, leveranshantering/-bevakning, köpa in och boka transporter, kostnadskontroller och fakturering.

Lika viktigt är att också förstå kundens övriga behov, såsom leveranssäkerhet, logistik med mera.

Du skapar goda relationer med våra kunder, kollegor och leverantörer.

Structurgruppen har ett rykte om att vara flexibla, snabba och pålitliga, vilket vi har byggt upp genom att vara lösningsorienterade med kundfokus, måna om att återkoppla till kunden så fort som möjligt samt hålla våra löften och inte lova något vi inte vet att vi kan hålla.

För att passa in är det viktigt att du som söker tjänsten känner att detta stämmer med dig som person och det sätt som du trivs bäst att jobba efter. Det ihop med våra tekniska lösningar skapar mervärde för kunden.

Rekryteringen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Anders Rydbacken på Clavic Consulting. För att få veta mer om rollen eller skicka en ansökan med ditt CV får du gärna kontakta honom via e-post: anders@clavic.se
Din ansökan vill vi gärna att du skickar in så fort som möjligt då vi har ett löpande urval.

Structurgruppen avböjer vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt av andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson
Anders Rydbacken
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss

Vi har sedan starten 1979 levererat elvärmeprodukter till främst industrin, med fokus på kundens behov. Vi ser till att leverera den produkt som passar bäst, inte nödvändigast den som är enklast för oss att leverera. Hos oss är sällan den ena dagen den andra lik, vi är lyckligt lottade som får ta del av många olika industrier, applikationer, personer och kulturer. I princip alla industrier använder våra produkter, några exempel är livsmedel, plast, medicinteknik, petro-kemi, bitumen, raffinaderier, bara för att nämna några.

Sedan 2012 ingår vi i NIBE Group, vilket ger oss en styrka att luta oss mot samtidigt som vi kan fortsätta vara det mindre flexibla företaget med nära till beslut.

Industrin står inför en stor utmaning med allt högre energikostnader och nu mer än någonsin kommer våra produkter, tjänster och kunskaper till stor nytta i arbetet med att välja rätt värmelösning och optimera den, så att kostnaderna kan hållas till ett minimum med bibehållen eller bättre funktion. Vi kommer kunna vara en viktig samarbetspartner i detta sammanhang vilket ger oss stora möjligheter till tillväxt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare