Hoppa till innehåll
Sjöklint Agenturer logotyp

Ekonomiassistent till Sjöklint Agenturer!

Ansök nu
Är du en initiativtagande och driven person som vill arbeta tillsammans med ett glatt gäng i Mölndal? Söker du en arbetsgivare som värdesätter flexibilitet i kombination med hårt arbete, som ser till att du når utveckling i din roll som ekonomiassistent?

Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Sjöklint Agenturers räkning en ekonomiassistent. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord men att du anställs direkt hos Sjöklint Agenturer.

I sina attraktiva lokaler i Mölndal tar Sjöklint varje vecka emot tusentals varor som skall skickas ut till sina samarbetspartners. Kollegor på kontoret är allt ifrån ekonomichef, administratörer, lagermedarbetare, kundansvariga med mera!

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sjöklint Agenturers önskemål är att frågor kring tjänsten skickas till info@pn.se

Arbetsuppgifter:
Vad som väntar i din roll är ett tajt och prestigelöst gäng som längtar efter att ta emot dig. Som ekonomiassistent blir du en del av ett sammansvetsat team där du kommer att ansvara för bokföring, redovisning, kund- och leverantörsreskontra, kravhantering, med mera! Det kommer även att förekomma administration och stöttning inom de olika avdelningarna på företaget, beroende på arbetsbelastning.

Inledande din anställning kommer du få gå bredvid ekonomichefen och lära känna hur verksamheten fungerar, för att på sikt ta dig an dina arbetsuppgifter alltmer individuellt. I dina arbetssätt är du prestigelös och följer upp de arbetsuppgifter du åtar dig.

Vi söker dig som:
Som ekonomiassistent hos Sjöklint Agenturer är du en nyfiken och driven person som trivs i en fartfylld arbetsmiljö. Här finns det alltid något att göra. Rollen passar dig som tar för vana att ta egna initiativ och som trivs i en roll där man jobbar tätt med sina kollegor i strukturerad anda!

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har erfarenhet av ekonomi sedan tidigare, antingen från arbete eller studier, samt att du har goda kunskaper i Office-paketet. Du har ett öga för detaljer och gillar att arbeta operativt. Du är en prestigelös lagspelare men som också trivs med självständigt arbete. Krav för tjänsten är även mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Har du tidigare arbetat med service inom exempelvis butik eller e-handel med erfarenheter inom ekonomi kan det här vara chansen för dig! Är du dessutom intresserad av mode- och designvaror är det något vi gärna ser! Meriterande är även B-Körkort, samt erfarenheter inom Visma, men det är inget krav för tjänsten.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#ekonomiassistent #sjöklint #ekonomi #bokföring #redovisning #kundkontra #leveranskontra #kravhantering

START: Omgående / Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg, Mölndal

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sofie Jonsson
Mer info
Kontaktperson
Sofie Jonsson
Email
Område
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sjöklint Agenturer grundades 1994 och är idag en välkänd och respekterad distributör på den europeiska marknaden. Vi sitter i inspirerande lokaler i vår egen fastighet i Mölndal. Vi arbetar med hela värdekedjan kring våra varumärken såsom försäljning, kundservice, PR / marknad, e-handel, logistik och ekonomi. Vårt fokus är att etablera och vidareutveckla starka varumärken inom kläder, skor och accessoarer till både herr och dam. Vi omsätter idag runt 175 miljoner kronor, arbetar med cirka 800 återförsäljare och driver också en snabbt växande e-handel under varumärket Juicy Couture.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare