Hoppa till innehåll
SellPower Nordic AB logotyp

Servicetekniker och supporttekniker

Ansök nu

Servicetekniker / IT-tekniker - förnybar energi
Kungsbacka

SellPower är svensk representant och generalagent för flera varumärken inom hållbara energilösningar. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och samarbetar med ledande tillverkare inom energilagring, solceller och elbilsladdning. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment efter marknadens behov och arbetar därför mycket nära våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker / IT-tekniker hos oss kommer du vara en viktig person för vår fortsatta expansion. Du kommer arbeta mot våra företagskunder med energiförvaringsprojekt - ladd - och sol, i södra Sverige samt ha kontakt med våra leverantörer. Arbetet innefattar processhantering med leverantörer och partners kring hur projekt inom solceller, energi-lager och fordonsladdning skall driftsättas.

Detta är både en operativ och administrativ roll där du utgår från kontoret men åker även direkt ut till projekten. Vissa leverantörsmöten utomlands kan förekomma, vi ser gärna att du bor i Kungsbacka med omnejd. Du samarbetar och rapporterar till servicechef som utgår från kontoret.

Läs om vad Andreas Ekberg har att säga om tjänsten och företaget:

"Jag försöker alltid bidra med positiv energi och försöker se möjligheter istället för hinder. Det är även viktigt för mig att vi har kul på jobbet, så det blir mycket skämt och skratt mellan varven!

Det bästa med SellPower är att det alltid är saker på gång. Jobbet blir aldrig tråkigt och man utvecklas ständigt som individ. Sedan är det kul att jobba i ett expansivt företag där det hela tiden dyker upp nya samarbetspartners och nya produkter."

Läs mer om vad Andreas och hans kollega har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/sellpower

Vi erbjuder
I rollen som servicetekniker / IT tekniker hos oss får du möjligheten att arbeta med våra största energiprojekt och tillsammans med dina kollegor driva energiutvecklingen i Sverige.

Det är ett utvecklande och självständigt arbete i ett dynamiskt, trivsamt och framgångsrikt företag, som erbjuder stor utvecklingspotential till dig som medarbetare. Hos oss får du möjlighet att arbeta med produkter som sätter miljön i fokus och har en enorm potential.

SellPower växer och du har nu möjligheten att växa med oss. Som servicetekniker / IT-tekniker blir du en viktig del och tillgång i vår organisation. Vi värdesätter våra medarbetare och försöker alltid se till individen och dess utveckling.

Din profil
Vi tror att du som söker rollen som servicetekniker / IT-tekniker är noggrann, strukturerad och kan hantera flera projekt samtidigt. Du har social kompetens samt är kundorienterad. Du är en god lagspelare samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vi ser även att du har:

  • Erfarenhet av arbete som servicetekniker, supporttekniker, nätverkstekniker eller IT-tekniker
  • El-kunskap och god IT / nätverks-kunskap 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Meriterande om du har el-utbildning
  • B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-7045182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
SellPower Nordic AB är specialiserade på kundanpassade lösningar inom produktion, lagring och distribution av energi. Våra produkter används i allt från datahallar och säkerhetssystem till fastigheter och offentliga parkeringsmiljöer. Vårt kontor ligger i Kungsbacka och försäljningen sker i huvudsak i Sverige, även om en viss export till de nordiska länderna förekommer. SellPower har sedan start år 2010 fokuserat på att kombinera kompetens, kvalitet och personlig försäljning vilket har resulterat i en kraftig expansion de senaste åren.

Vi är ett företag med högt driv och med mycket engagemang vilket skapar fantastiska utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vår personal har över 15 års erfarenhet av strömförsörjning och är vana vid att dimensionera, leverera och supporta komplexa energilösningar till kunder på den nordiska marknaden som ex reservkraft till Öresundsbron, energilager för stödtjänster och lösningar för många vindkraftverk i Sverige.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 nov. 2023 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare