Hoppa till innehåll
Säkra Larm logotyp

Säljare till Säkra Larm i Göteborg!

Ansök nu
" Det bästa med att arbeta på Säkra Larm är att få vara sin egna företagare i företaget, och ha möjligheten att påverka sin arbetstid, lön och fritid." -Tim, säljare på Säkra Larm

Vill du ta del av en av landets bästa säljutbildningar för att förändra din vardag och att nå din fulla potential? Kanske är du i början av din karriär eller så vill du prova något helt nytt? Perfekt! Säkra Larm öppnar upp möjligheten för dig som vill arbeta med frihet under ansvar, är villig att prestera på arbetet i ett gäng kollegor som har riktigt kul på arbetet med flertalet säljtävlingar och andra roliga företagsaktiviteter! Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Säkra Larms räkning säljare till Göteborg. Ditt uppdrag kommer vara att besöka privatpersoner för kostnadsfri rådgivning gällande säkerhet, larm och smarta hemlösningar och således sälja Säkra Larms produkter. Du ansvarar för hela säljprocessen, från bokning av möte till genomförande av kundbesök och avtalsskrivning. Ingen dag är den andra lik! På säkra Larm erbjuds du kontinuerlig coachning och kompetensutveckling, vilket gör att du på sikt har goda möjligheter att utvecklas inom bolaget.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Säkra Larm. Säkra Larms önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor startar ni upp dagen på kontoret, för att vidare på egen hand eller tillsammans med dina kollegor ge er ut i tjänstebilen för kundbesök. Därefter genomför du tillsammans med kunden en behovsanalys i deras bostad.

Arbetstiderna varierar mellan olika orter men du kommer ha möjligheten att lägga upp och planera din arbetstid tillsammans med din närmsta chef. Se dig själv som egenföretagare med tryggheten som en anställd.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Erbjuda kostnadsfri rådgivning gällande säkerhet, larm och smarta hemlösningar
  • Ansvara för säljprocessen från möte till avtalsskrivning
  • Genomföra behovsanalys hemma hos kund
Vi söker dig som:
  • Har goda kunskaper i det svenska språket
  • Inte har något i belastningsregistret
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Säkra Larm. Vi är övertygade om att du drivs av att jobba efter uppsatta mål samt uppskattar möjligheten med att arbeta med frihet under ansvar. Vidare uppskattar du mötet med nya människor och att du på ett serviceinriktat vis sätter kunden i centrum.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#säljare #säkralarm #rådgivning #säkerhet #larm #behovsanalys #säljprocess
Mer info
Kontaktperson
Josefine Kinnmark
Email
Område
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säkra Larm grundades 2003 och är idag ett av Sveriges största privata larmbolag. Vi har hjälpt över 50 000 kunder att Säkra sina hem. Vår affärsidé är att sälja larm till svenska hem. Vi tror att trygghet är för viktigt för att bara ha till låns. Visst, det finns andra stora larmföretag, men de hyr ut sina larm. Vi säljer våra. Vi är störst på det segmentet i Sverige. Vi säljer inte bara larm som larmar vid otrevligheter som till exempel inbrott, brand och vattenskador. Vi erbjuder, via vår partners, uppkoppling till larmcentral samt åtgärd vid eventuella händelser. Det är viktigt för oss att skapa trygghet hos våra kunder över hela landet. Vi erbjuder vad vi heter och samarbetar med branschens främsta leverantörer för att garantera trygghet till våra kunder i villor, lägenheter och mindre företag över hela Sverige. Äg din trygghet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare