Hoppa till innehåll
Onsala Snickeri AB logotyp

Vi söker Lackerare till Onsala Snickeri AB

Vi söker en erfaren och flexibel lackerare till vårt inrednings- och finsnickeri i Fjärås.

Vi är på jakt efter en person som har gedigen erfarenhet inom lackering och som är självgående, stresstålig, ambitiös och mycket noggrann. Du ska också ha god förmåga att arbeta i grupp tillsammans med andra.

Vi tillverkar och utvecklar möbler och fast inredning som är anpassade efter våra kunders behov och önskemål. Våra produkter sträcker sig från restaurang- och hotellinredningar till trappor, garderober och kök, och passar väl in på kontor och coworking, butiker, hotell och restaurang samt privata hem. Vi betjänar en rad kunder, inklusive restauranger, projekt- och inredningsföretag inom hospitality, byggföretag samt privatpersoner.

Som lackerare hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande projekt i en kreativ miljö. Vi söker någon som är flexibel och har en positiv inställning, med ett öga för detaljer och en strävan efter att leverera högsta kvalitet.

Om du är intresserad av att arbeta med oss, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 30/4.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Niklas Hagberg på niklas@onsalasnickeri.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Niklas Hagberg
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (30 dagar kvar)

Liknande jobb