Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Content Manager / Art Director till Saddler, Kungsbacka

Ansök nu
Älskar du mode & design och har en kärlek till läder? Vi vill gärna prata med dig som är en fena på grafisk design, fotoredigering och copy. I Kungsbacka har Saddler kombinerat tradition med framåtblickande innovation sedan 1986. Saddler har sin historik som läderleverantör, med fokus inom wholesale. Men idag satsar man även stort på sin egen e-handel och varumärke, och vill gärna ha dig vid sin sida. Saddler värdesätter arbetsglädje, respekt, ansvar och gemenskap.

Vad du gör
Tjänsten innebär att du är både kreatör och projektledare. Du skapar innehåll, redigerar bild och film samt projektleder och kravställer våra externa fotografer och filmare. Du sätter ramar för innehåll och tillsammans med Content Producer tar ni fram innehåll och ser till att det hamnar i rätt kanal utifrån din plan.

Tjänsten kan sägas vara indelad i två delar där man både är projektledare och kreatör.

Planering/projektledning
  • Ansvarig för contentstrategi.
  • Skapa innehåll till content- och annonsplan utifrån marknadsplan.
  • Ta fram breif, projektleda och kravställa inför fotograferingar.
Skapande
  • Designuppdateringar för web.
  • Skapa engagerande samt säljande copy.
  • Grafisk design för digitala och tryckta medier.
  • Bildredigering och retuschering.
  • Redigering av videomaterial.
Vem du är
Du har en relevant eftergymnasial utbildning och minst två års erfarenhet från en liknande roll. Ditt arbete inom copywriting och digital marknadsföring, särskilt inom retail/e-handel, har gjort att du vet vad som fungerar. Erfarenhet från mindre företag där flexibilitet är nyckeln, är en stor bonus. Du är riktigt bra på Photoshop och InDesign och du är bekant med verktyg som Premiere Pro eller After Effects. Du kan ta till dig analys från SEO och skapa copy utifrån den.

Men det är inte bara dina kunskaper som imponerar på oss. Din förmåga att lösa problem, ditt engagemang, din strukturerade inställning och öga för detaljer gör dig intressant. Om du dessutom är en prestigelös teamspelare, kan detta mycket väl vara ditt nästa jobb.

Du blir en del av vårt e-handels- & marknads-team och kommer arbeta nära engagerade och kompetenta specialister inom e-handel och marknadsföring. Du rapporterar till E-commerce & Brand Manager.

Ansök
Ansök med CV och portfolio, skriv gärna några ord om vad du skulle vilja bidra med till Saddler.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Helene Hagman, 0708-204704, helene.hagman@jerrie. se, Linkedin

Annonsen finns kvar tills tjänsten är tillsatt - sök så snart du har möjlighet.

Hos Jerrie värderar vi jämlikhet och mångfald i varje steg av rekryteringsprocessen, alltid med ett genuint engagemang och omtanke om varje kandidats unika värde och potential.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I våra ögon är läder ett av det vackraste och mest eleganta material som finns. Men det är också slitstarkt och praktiskt, därför älskar vi att arbeta med det vi gör. Vi har under flera decennier designat, tillverkat och sålt accessoarer av hög kvalitet - vi skapar mode som tål att användas varje dag.

Vi på Saddler har designat och utvecklat modeaccessoarer sedan 1986 och vi älskar fortfarande vårt jobb lika mycket som vi gjorde när vi startade.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare