Hoppa till innehåll
Isringhausen logotyp

Montör till isringhausen

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Letar du efter ett långsiktigt uppdrag i Kungsbacka? Är du nyfiken på att arbeta inom produktion och dessutom har ett tekniskt intresse? Skicka då in din ansökan till oss för att ta första steget mot att arbeta på vårt kundföretag Isringhausen AB!

Om tjänsten
Isringhausen verkar inom fordonsindustrin och monterar lastbilsstolar till yrkeschaufförer. Företaget har sitt ursprung i Tyskland och fabriken i Kungsbacka.

Som montör kommer du arbeta med att sätta ihop komponenter till säten som ska skickas vidare till företagets kunder inom lastbilsbranschen. Miljön präglas av fysiskt arbete och noggrannhet då allas insats är viktig för att tillverkningen av produkterna ska bli både effektiv och kvalitativ.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Montering av komponenter till lastbilsstolar
- Följa instruktioner på svenska
- Samarbeta med truckförare och andra montörer

Du kommer att arbeta 07-16 måndag-torsdag och 07-14:45 på fredagar. Tjänsten startar så snart som möjligt/efter överenskommelse så tveka inte med att skicka in din ansökan!

Om dig
Vi söker dig som är nyfiken på montering vill ha ett långsiktigt uppdrag. Kanske vill du fördjupa din kompetens inom montering? För att passa för den här tjänsten tror vi att du trivs med att arbeta fysiskt och att använda dina händer som främsta arbetsredskap. Om du blir rastlös av att sitta stilla är detta ett perfekt jobb för dig då allt ditt arbete kommer ske ståendes. Du har en förmåga att se din roll i ett större sammanhang då produktionen bygger på att alla medarbetare samarbetar för att producera lastbilsstolar av högsta kvalitet. Ditt tekniska intresse och din noggrannhet är två saker som gör att just du kommer passa i rollen som montör.

Viktigt för tjänsten är:
- Goda kunskaper i Svenska
- Tekniskt intresse
- Noggrann

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som montör är en del av vår personaluthyrning och som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Uppdraget tillsätts omgående och förväntas fortlöpa på heltid. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Jennifer Lindqvist på jennifer.lindqvist@adecco.se. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Isringhausen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga
Jönköping stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga

Liknande Jobb

Halmstad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Halmstad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Halmstad
Industri & Anläggning
Företagslogga