Hårdvaruutvecklare till Elvaco i Kungsbacka!

Hårdvaruutvecklare till Elvaco i Kungsbacka!

Är du en nyfiken och driven när det kommer till produktutveckling och hårdvara? Se då hit! Vi söker för Elvacos räkning en Hårdvaruutvecklare som vill vara med och minska samhällets energiförbrukning - Elvacos produkter minskar nämligen kundernas energiförbrukning med upp till 30%!

OM TJÄNSTEN:
Hos Elvaco får du möjligheten att vara med på deras utvecklingsresa där syftet är att bidra till hållbar utveckling ur ett socialt, ekonomiskt samt miljöperspektiv. Huvudsakligen kommer din roll som Hårdvaruutvecklare innebära produktutveckling från ax till limpa vilket innefattar mekanik, elektronik, design och testning av Elvacos produktutbud inom energimätning. Fokus kommer till en början ligga på batteriteknik och datakommunikation, men produkterna innefattar också trådlös teknik och IoT-lösningar. Verktyg och programmeringsspråk som används är främst Altium, Solidworks, C och Python.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, förslagsvis elektroteknik eller mekatronik
  • Besitter ett genuint intresse för teknik och produktutveckling
  • Är obehindrad i Engelska språket både i tal och skrift då detta används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:
  • Har kunskaper i Altium, Solidworks, C eller Python
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in hos Elvaco krävs det att du som person är konsultmässig, driven och initiativtagande. Du är nyfiken, innovativ och ser värdet i att arbeta i team där alla arbetar för att nå bolagets gemensamma mål. Du är hjälpsam och ser det som en självklarhet att anpassa retoriken efter personen du pratar med.

OM KUNDFÖRETAGET:
Elvaco är just nu med om en spännande digitaliseringsresa och strävar efter att bidra till en minskning av energiförbrukningen i samhället. Detta för att kunna bidra till en hållbar utveckling vad gäller sociala, miljö- och ekonomiska frågor. Som bolag sätter Elvaco stort värde på flexibilitet och delaktighet där dom verkligen värnar om arbetstagarens utveckling såväl personligt som karriärmässigt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 9 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Till sommaren / Enligt överenskommelse
  • Placering: Kungsbacka
  • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi
  • Lön: Marknadsmässig
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?