Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Beredare till bolag i energisektorn

Ansök nu
Om företaget

Mer information om bolaget ges vid intervju med Clevry.

Din roll

Vi söker nu en beredare till bolag i energisektorn med start omgående!

Placering: Kungsbacka

Arbetstider: Heltid, vardagar 07.00-16.00

Anställningsform: Du blir de första 6 månaderna anställd av Clevry, därefter är ambitionen att du bli anställd direkt hos vår kund.

Som beredare är du en viktig del i att driva ett projekt från start till slut. Du arbetar tillsammans med bl.a. projektledaren med att driva arbetet framåt och verkställa betydelsefulla delmoment. Dessa uppgifter varierar från att ta fram kostnadskalkyler till att vara i kontakt med markägare och myndigheter. Stora delar av arbetet är administrativt på kontor men du kommer också befinna dig ute på fält i tjänsten.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Beredning och projektering
  • Ta fram kostnadskalkyler och annat underlag
  • Arbeta med tekniska lösningar
  • Upprätta materiallistor
  • Kontakt med myndigheter, markägare och andra parter/intressenter rörande tillstånd och liknande
  • Övrig projektadministration, dokumentation och uppföljning
  Din profil

  Vi söker dig som har:
  • Eftergymnasial utbildning inom elkraft, lantmäteri eller annat relevant område. Alternativt gymnasieexamen inom relevant område samt erfarenhet från en roll som tekniker, elmontör eller likande
  • Stort tekniskt intresse och intresse för beredning
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska muntligt och skriftligt
  Vi ser det som meriterande om:
  • Du tidigare arbetat med beredning och projektering i någon form, gärna från energibranschen eller inom exempelvis fiber
  Vi söker dig som är en social och kommunikativ person med god samarbetsförmåga. Du har lätt för att bygga starka relationer och anpassar dig snabbt under nya förutsättningar. Vidare har du stor ansvarskänsla och är lösningsorienterad. Låter detta som du? Välkommen med din ansökan!

  Rekryteringsprocessen

  I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, få genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet.. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson
  Hanna Estenstad
  Telefon
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  23 juni 2023 (21 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare