Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Resande servicetekniker till Noxon

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Trivs du med variation i vardagen och att vara ute där det händer? Som resande servicetekniker erbjuds du möjligheten att vara en nyckelspelare i Noxons fortsatta framgångsresa samtidigt som du får arbeta med produkter som förbättrar miljön. Med frihet under ansvar jobbar du självständigt eller med kollegor ute hos våra kunder.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Noxon.

Om företaget

Vi utvecklar, säljer, tillverkar och servar dekantercentrifuger för avvattning till kommunala reningsverk och industriella applikationer som t.ex. pappers- och massaindustrier, fiskeindustrier och gruvindustrier över hela världen.

För oss är kunden i fokus där vi tillsammans tar fram flexibla lösningar för avvattning och utför service i världsklass, vilket ger kunden en kostnadsbesparing men också en positiv miljöpåverkan.

Huvudkontor med produktion finns i Fjärås där 30 medarbetare arbetar. Du kommer ingå i eftermarknadsteamet där du får möjlighet att bidra till företagets fortsatta utveckling inom eftermarknadsarbetet.

Arbetsuppgifter

Som resande servicetekniker hos Noxon arbetar du med allt ifrån underhåll, reparation, optimeringar och uppgraderingar på företagets olika produkter. Du åker på planerade uppdrag och agerar på akututryckningar vid behov. I rollen har du nära kontakt med ansvarig servicekoordinator för att stämma av förändringar som kan ske under dagen. Uppdragen är av bred variation och kan innefatta både mekaniska reparationer såsom balanseringar och lagerbyten, till byte av elektriska komponenter och optimering. Noxon levererar även mobila enheter som hyrs ut till kund för testkörning eller för temporära uppdrag. I samband med dessa uthyrningar arbetar du med processoptimering, enklare labprover och dokumentation.

I denna tjänst reser du i arbetet med cirka 2-4 övernattningar per vecka, främst i Sverige och du har tillgång till egen servicebil.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom underhåll och installation av industriell utrustning
* Körkort B
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Det är meriterande med erfarenhet inom el, automation eller processindustrin

Du som söker är en person som trivs att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att allt blir slutfört med god kvalitet. I rollen som resande servicetekniker är du ofta ute på resande fot och känner dig bekväm med det. Du har även mycket kontakt med kunder och du tar gärna första steget till ett samtal. Du har god kommunikativ förmåga, är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Utgår från hemmet
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fälttekniker, servicetekniker, underhållsmekaniker, mekaniker, reparatör, mekanik, hydraulik, el, elektronik, svets, maskinstyrning, automation, vibration, rotation, centrifug, dekantcentrifug, reningsverk, miljöteknik, verkstad, industri, installation, underhåll, reparation, driftsättning, tekniker, process, processoptimering, heltid, Fjärås, Kungsbacka.

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 jan. 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Halmstad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Kungsbacka
Teknik & Ingenjör
Företagslogga