Hoppa till innehåll

Automationsingenjör till Noxon

Är du en självständig automationsingenjör som trivs med att jobba brett? Hos Noxon får du vara del av ett litet ingenjörsteam som arbetar varierat med produkter som förbättrar miljön.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Noxon.

Om företaget

Noxon utvecklar, säljer, tillverkar och servar dekantercentrifuger för avvattning till kommunala reningsverk och industriella applikationer som exempelvis pappers- och massaindustrier, fiskeindustrier och gruvindustrier över hela världen. Huvudkontor med produktion finns i Fjärås där 30 medarbetare arbetar. Mer om företaget hittar du på hemsidan: www.noxon.com

Arbetsuppgifter

I rollen som automationsingenjör blir du en viktig del av Noxons teknikteam och du kommer ansvara för att utveckla och implementera automationslösningar i olika projekt. Dina främsta arbetsuppgifter inkluderar att stödja marknadsavdelningen i automationsfrågor, specificera elsystem i säljprocessen, upprätta krav gentemot underleverantörer, konfigurera och programmera styrsystem enligt specifikationer samt leda leveransprojekt inklusive ansvar gentemot kunder. Viss del av arbetet sker ute hos kund vilket innebär resor både i Sverige och utomlands.

* Utveckla och implementera automationslösningar
* Konfigurera och programmera styrsystem enligt specifikationer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbildad ingenjör inom automation, elektroteknik eller liknande
* Grundläggande kunskaper inom PLC-programering
* Tillgänglig för resor i tjänsten
* B-körkort
* Flytande kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska

För att lyckas i rollen som Automationsingenjör söker vi dig som har en stark teknisk grund, antingen genom en gedigen ingenjörsutbildning eller genom flera års praktisk erfarenhet. Samtidigt är det viktigt att du kan ta på dig en ledande roll och hantera affärsmässiga relationer. Detta då du kommer att ha kontakt med både kunder samt leverantörer och behöver därför trivas i en kommunikativ roll. Det är också meriterande om du har erfarenhet från ett produktföretag som ger dig insikt i vikten av struktur, dokumentation och processer före och efter dina egna uppdrag.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Fjärås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 jan. 2024 (46 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Halmstad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Kungsbacka
Teknik & Ingenjör
Företagslogga